בעקבות עתירת התנועה לאיכות השלטון, העבירה שולה זקן, היום (יום ג’) אל בית המשפט את תגובתה לעתירת התנועה לאיכות השלטון כנגד הפרקליטות לחזור בהם מהחלטתם שלא להגיע להסדר עם גב’ שולה זקן ◄ זקן לבית המשפט בתגובה; אבוא להעיד בכדי להגן על שלטון החוק ועל אמון הציבור בנבחריו וברשויות המדינה, נוכח חומרת הפרשות בהיותן עוסקות בחשדות לשחיתות כנגד ראש משלה לשעבר”.
שולה זקן בתשובתה לבית המשפט: אבוא להעיד נגד אולמרט כשאקרא לכך
גב’ שולה זקן, ענתה בתשובתה היום (יום שלישי | ט”ז ’אדר ב התשע”ד), אל בית המשפט, כי תתייצב להמשך חקירה ולעדות בבית המשפט כל אימת שתתבקש.
מתוך תשובת זקן אל בית המשפט, עולה, כי; “ללא שמיעתה, כל הכרעה שתצא תחת ידן של הערכאות הנכבדות תהא חסרה ומאולצת. האמת העובדתית לה שואף בית המשפט, תיוותר עולה, גולמית ובלתי מפוענחת – הגם שהיא לכאורה, נמצאת בהישג יד… עצם התייצבותה לעדות תכשיר ראיות שונות שנקבעו כבלתי קבילות נגד משיב 4 (הוא; אהוד אולמרט) על ידי הערכאה הדיונית”.
כזכור, לפני כשבוע עתרה ’התנועה לאיכות השלטון’ לבג”צ, בבקשה למתן ’צוו על תנאי כנגד פרקליטות המדינה’, מדוע לא תחזור בה מהחלטתה שלא לחתום עם הגב’ שולה זקן, הסכם ’עדת מדינה’ ומדוע לא תשלים את גביית עדותה בפני בית המשפט.
התנועה למען איכות השלטון | עיבוד: שולי סונגו” ]רות מרגולין
רות מרגולין, דוברת התנועה לאיכות השלטון, מסרה לפורטל ’כאן נעים | kan-naim | אתר האינטרנט של כל המדינה’, כי “בעתירה, נאמר התנועה לאיכות השלטון, דרשה, כי יש לחשוף לציבור גרסתה של שולה זקן.
זאת ועוד; “עדותה של זקן, דרושה, כדי לרדת ל’חקר האמת’ ולהבטיח, כי בפני בית המשפט, יעמוד מלוא המידע שניתן להציג בפניו להכרעתו, בכדי להגן על שלטון החוק ועל אמון הציבור בנבחריו וברשויות המדינה, נוכח חומרת הפרשות בהיותן עוסקות בחשדות לשחיתות כנגד ראש ממשלה לשעבר”.
המשך מן הסתם עוד יבוא.