בישיבת עבודה ראשונה בין ראש עיריית חדרה ומפכ”ל המשטרה, נדונו התוכניות להגברת הסדר הציבורי והקמת השיטור העירוני ◄ראש עיריית חדרה, מר צביקה גנדלמן; “בכוונתי לפעול בנחישות להחזיר את הביטחון האישי לתושבים ואת הביטחון לרחובות. העירייה בראשותי, תעשה הכל להצלחת השיטור העירוני בעיר חדרה…”.
עיריית חדרה והמשטרה בשת”פ להגברת הביטחון האישי של תושבי חדרה
ראש עיריית חדרה, הנבחר מר צביקה גנדלמן, קיים שיחת היכרות ועבודה ראשונה עם מפכ”ל המשטרה רב-ניצב יוחנן דנינו אשר ביקר בתחנת המשטרה בעיר חדרה. בישיבה, בה השתתפו, גם; מפקד מחוז חוף ניצב חגי דותן ומפקד משטרת חדרה סגן-ניצב אבי מאור, נדון שיתוף הפעולה בין העירייה והמשטרה לרווחת תושבי חדרה.
ראש העיר מר גנדלמן, קיבל לדבריו נתונים מעודדים מהמפכ”ל דנינו על שביעות הרצון של התושבים מתפקודה של תחנת חדרה.
מר גנדלמן, זכה להבטחה, כי המשטרה תשתף פעולה באופן מלא עם העירייה, כדי לשמור על הסדר הציבורי ולאכוף את חוקי העזר ברחבי העיר, וכן בקידום הנושא של הקמת שיטור עירוני בחדרה.
השיטור העירוני, הינו פרויקט של המשרד לביטחון פנים המופעל במספר רשויות ואמור לפעול גם בעיר חדרה.
’יחידת השיטור העירוני חדרה’ נועדה להגביר את הביטחון האישי ותחושת הביטחון של התושבים במרחב העירוני. היחידה, תוקם ככוח ייעודי המשלב שוטרים שבראשם עומד קצין משטרה הכפוף למפקד התחנה, ולצדם כוח פיקוח ואכיפה עירוני הכפוף לראש העירייה.
הכוחות המשולבים של שוטרים ופקחי עירייה, יפעל למניעת אירועי אלימות, בריונות, ונדליזם והתנהגות אנטי-חברתית ברחבי העיר.
ראש העיר מר גנדלמן, עדכן, כי עיריית חדרה, מגויסת לנושא וכבר פרסמה מכרז למנהל יחידת השיטור הקהילתי. כמו כן, אותר מבנה לפעילות וכעת, יש למלא את השורות על מנת שניתן יהיה להתחיל באכיפה ובשמירת הסדר הציבורי.
לדברי גנדלמן; “בכוונתי לפעול בנחישות להחזיר את הביטחון האישי לתושבים ואת הביטחון לרחובות. העירייה בראשותי, תעשה הכל להצלחת השיטור העירוני בעיר חדרה. אין לי ספק שבעבודה משותפת של העירייה והמשטרה נצליח להקים יחידת שיטור שתהווה כתובת אמינה לפניות התושבים, ותפעל לאכוף את החוק והסדר על מנת שתושבי חדרה, יוכלו לטייל בבטחה ברחובות העיר בכל שעות היום והלילה”.
ראש העיר, המפכ”ל, הממ”ז ומפקד התחנה’ המשיכו לדון עוד שעה ארוכה בתוכניות להגביר את ביטחונם האישי של תושבי חדרה ובשיתופי הפעולה להשגת יעד זה.
Add Comment