צבא | משטרה | ביטחון

תת אלוף מוטי אלמוז מהיום בתפקיד דובר צה”ל

0
0

תא”ל יואב (פולי) מרדכי סיים את תפקידו אחרי שנתיים וחצי כדו”ץ ◄ הרמטכ”ל בני גנץ; “מילאת את תפקיד הדובר בהצלחה מוחלטת” ◄ שהב”ט יעלון; “התקשורת היא זירה אשר מחייבת התעסקות משלב התכנון ועד הביצוע. זו זירה מורכבת שאי אפשר להקל בה ראש. תפקיד דובר צה”ל הוא מורכב ומאתגר”.
תת אלוף מוטי אלמוז מהיום בתפקיד דובר צה
תת אלוף מוטי אלמוז מהיום בתפקיד דובר צה”ל

תת-אלוף מוטי אלמוז מונה לתפקיד ’דובר צה”ל’. בטקס החגיגי שנערך היום (שני | י’ חשון התשע”ד), במעמד נכחו בין היתר; שר הביטחון, מר משה (בוגי) יעלון, ראש המטה הכללי, רב-אלוף בנימין (בני) גנץ וחברי פורום המטה הכללי. תת-אלוף מוטי אלמוז, יחליף בתפקידו את תת-אלוף יואב (פולי) מרדכי, שמכהן בתפקיד בשנתיים וחצי האחרונות.

דובר צה”ל היוצא, תא”ל מרדכי, אמר, בטקס, כי; “השנתיים וחצי האחרונות היו תקופה של מסע מיוחד מאוד, במחוזות חדשים, אשר מגיע היום לקו הסיום. פעלנו בהקפדה יתרה לשקף את העשייה של צה”ל – באמת, בשוויון ובהגינות. חטיבת דובר צה”ל מבצעית יותר מתמיד, אנשיה כיום פרוסים בכל חטיבות השטח ובכל האוגדות המרחביות.

קיבלתי חטיבה חזקה ומקצועית, מסורה לאין קץ ואני מקווה שהיא יוצאת מחוזקת”.

הדובר הנכנס, תת-אלוף מוטי אלמוז, שימש בתפקידו האחרון כראש המנהל האזרחי ביהודה ושומרון, הודה הבוקר לעמיתו תא”ל מרדכי, ואמר, כי; “אני מקבל מערך מקצועי מאוד, ערכי ומרשים. אני יודע מקרוב עד כמה עבדת קשה כדי להגיע לתוצאות אליהן הגעת. בשמי ובשם מערך הדוברות בצה”ל אני מבקש להגיד לך תודה”.

הרמטכ”ל, רא”ל בנימין (בני) גנץ, אמר בטקס, כי; “פולי מילא את תפקיד דובר צה”ל בהצלחה מוחלטת. זהו תפקיד הדורש תבונה ורגישות, ואתה, פולי, ידעת להביא תכונות אלו לתפקיד כאשר לנגד עינייך טובת צה”ל ומשרתיו”.

כמו כן, גם שר הביטחון מר משה (בוגי) יעלון, נשא דברים במעמד, ואמר, כי; “התקשורת היא זירה אשר מחייבת התעסקות משלב התכנון ועד הביצוע. זו זירה מורכבת שאי אפשר להקל בה ראש. תפקיד דובר צה”ל הוא מורכב ומאתגר.

פולי, הצליח בתפקיד למרות שהגיע אליו ללא רקע תקשורתי. הוא שמר על הערכים כמי שמחויב לאתיקה ולהיותו קצין.

אני בטוח שלמוטי יש את הכלים והערכים להוביל את חטיבת דובר צה”ל באופן כזה שמעמד הצבא יישמר, ונדע לחזק את הלגיטימציה ואת צה”ל”. סיכם שר הביטחון, מר יעלון.

טקס החילופין חגיגי לדובר צהל תת-אלוף מוטי אלמוז במעמד שר הביטחון והרמטכל | צילום: דו”ץ

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן