Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

פשטידת חצילים וגבינה בולגרית

0
0

בניחוח קלוי, ובטעם ים תיכוני. אפשר לאפות פשטידה זו בתבניות אישיות, מרוצפות בפרוסות חציל מטוגן. אחרי האפיה מעטרים בצנוברים

430_id=1658_001.jpg

4 חצילים גדולים
150 גרם גבינה בולגרית, מפוררת
3 ביצים טרופות
100 גרם גבינת קוטג`
מלח ופלפל
2 כפות שמיר, קצוץ
1/2 כוס פירורי לחם
(בפסח אפשר 1/3 כוס קמח מצה)
50 גרם צנוברים

אופן ההכנה:

1. שמים את החצילים בתבנית שטוחה. מחממים תנור ל – 220 מעלות צלזיוס (חום גבוה מאוד) ואופים את החצילים 50 דקות.
2. מוציאים בכף את בשר החצילים מתוך הקליפה. מסלקים גלעינים כמה שאפשר.
3. מערבבים את כל החומרים (חוץ מהצנוברים), שמים בתבנית לא גדולה, ואופים ב-180 מעלות צלזיוס ( חום בינוני – גבוה) כ- 45 דקות, או עד שמזהיב.
4. בוזקים על הפשטידה את הצנוברים 10 דקות לאחר תחילת האפייה.

מתכונים חלביים נוספים מופיעים באתר מועצת החלב באינטרנט: www.milk.org.il

לחצו כאן

תגובות
0
0



Exit mobile version