יו”ר ועדת החוץ והביטחון, ח”כ אביגדור ליברמן; “על אף שמדובר במקרה חמור במיוחד, מדינת ישראל, שומרת על כל הזכויות של האסירים בהתאם לחוק. אנחנו מקפידים בנושא על קוצו של יוד, וזאת על אף שמדובר במקרה חמור במיוחד”.
יו”ר ועדת החוץ והביטחון, על האסיר X: ישראל שומרת על כל זכויות האסירים
יו”ר ועדת החוץ והביטחון, ח”כ אביגדור ליברמן, פתח הבוקר רביעי (ג’ באב, תשע”ג) את ישיבת הוועדה, תוך התייחסות לשני אירועים העומדים בראש סדר היום הציבורי; ביחס לאסיר X אמר ח”כ ליברמן, כי; “בהמשך לכל דברי ההבל, שעלו באחרונה, בנושא הפרסומים על אסיר X-Y או Z, אני מבקש להדגיש, כי מדינת ישראל, מכבדת את החוק וכל אותם מקרים, נמצאים תחת פיקוח צמוד של המערכת המשפטית והפרלמנטרית דרך ועדות המשנה של ועדת החוץ והביטחון…”.
ח”כ ליברמן, הדגיש, כי; “מדינת ישראל, שומרת על כל הזכויות של האסירים בהתאם לחוק. אנחנו מקפידים בנושא על קוצו של יוד, וזאת על אף שמדובר במקרה חמור במיוחד”.
ביחס לתקיפת החייל החרדי, אתמול (ג’) בשכונת מאה שערים בירושלים, אמר ח”כ אביגדור ליברמן, כי; “יש להתייחס בחומרה יתרה לאירוע תקיפת החייל שהתרחש אתמול ב’שכונת מאה שערים’. לא פחות חמור מכך זו, העובדה שראשי הציבור החרדי, עד עכשיו לא גינו את האירוע המזעזע.
אם נבין בתוך יום או יומיים שלא ננקטו כל הצעדים הנדרשים בנושא, נפעל בוועדת החוץ והביטחון, כדי לקדם חקיקת בזק שתמנע אירועים דומים”. סיכם יו”ר ועדת החוץ והביטחון.
Add Comment