hadsot_003.jpg
נמשכת הכוננות המוגברת באיזור קו התפר
הוסרו המחסומים בכניסות לערים חדרה, עפולה, בית שאן וחיפה
באזור בקה אל גרביה וגם באזור הצפוני יותר עד הגלבוע נמשכת הכוננות שהוכרזה בצהריים.
בעקבות הכוננות נפרסו כוחות גדולים של המשטרה ומג”ב לאורך קו התפר וציר ואדי ערה, מחסומים בכניסות לערים: חדרה, עפולה, בית שאן וחיפה.
בשעה זו, 15:30 מוסרים המחסומים בכבישים של אורך קו התפר ובכניסות ליישובים זאת לאחר התייעצות בטחונית לפני כשעה, בצמרת הפיקוד המחוז הצפוני של המשטרה, עם זאת כאמור נשמרת רמת הכוננות לאור ההתרעות הרבות שהגיעו לכוחות הבטחון.
103X133_mafkal_01.jpg
מפכ”ל המשטרה, רב-ניצב שלמה אהרונישקי, אמר בערב החג, כי היערכות השיא של משטרת ישראל תימשך לכל אורך חול המועד הפסח.
“משטרת ישראל תעשה כל שביכולה על מנת לאפשר לעם ישראל לחוג החג בשלום ובבטחה, ותתפרס בכוחות מתוגברים על מנת להגביר בקרב האזרחים את תחושת הבטחון לה זקוקים במיוחד בתקופה זו” אמר מפכ”ל המשטרה רנ”צ שלמה אהרונישקי, בצילום משמאל למעלה.
בהזדמנות זו, קורא שוב מפכ”ל המשטרה, לציבור, לגלות עירנות המסייעת ותורמת רבות למשטרה בפעילותה, ולא להסס להזעיק את המשטרה באמצעות מוקדי 100, בכל מקרה בו יעלה חשד כלפי אנשים, רכב או חפצים חשודים, על מנת שאלה יטופלו במהירות ובאופן מקצועי על ידי המשטרה.
Add Comment