Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

משרד הבריאות, בדק וקבע: אין ב’צמיד – BioGuard X’ הוכחות לתועלות בריאותיות

0
0

הצמיד Bioguard X, מיועד לטענת יצרניו לסייע במזעור אפקט הקרינה האלקטרומגנטית ◄ משרד הבריאות; “אישור השיווק של הצמיד מתייחס לבטיחות בלבד’ וכולל הוראה שלא ליחס לו תכונות רפואיות. חשוב לציין, כי המשרד, נמצא בקשר עם ’הרשות להגנת הצרכן’ לבדיקת הטענות בדבר המוצר והמשך פרסומו”.

משרד הבריאות, בדק וקבע: אין ב’צמיד – BioGuard X’ הוכחות לתועלות בריאותיות

משרד הבריאות, מבקש להודיע לציבור, כי לאחר שבדק את המידע על הצמיד Bioguard X, אשר מיועד לסייע במזעור אפקט הקרינה האלקטרומגנטית, כפי שנטען על ידי היצרן Biomed’ Technologies’, לא נמצאו הוכחות לתועלות בריאותיות של המוצר.

משרד הבריאות, מדגיש, כי הצמיד לא עומד בסטנדרטים המקובלים להוכחת יעילות ולא נחקר במחקר קליני כמקובל לבדיקת מוצר המתיימר להיות בעל השפעה בריאותית.

זאת ועוד, מוסיפה דוברת משרד הבריאות הגב’ עינב שימרון – גרינבוים, מסרה לפורטל ‘כאן נעים | kan-naim | אתר האינטרנט של כל המדינה’, כי; “אישור השיווק של הצמיד מתייחס לבטיחות בלבד, וכולל הוראה שלא ליחס לו תכונות רפואיות.

חשוב לציין, כי המשרד, נמצא בקשר עם ’הרשות להגנת הצרכן’ לבדיקת הטענות בדבר המוצר והמשך פרסומו”.

באחרונה, החל קמפיין גדול של משווקי המוצר Bioguard X – ’ביוגארד’, אשר לטענת חברת Biomed Technologies, הוא מיועד לסייע בצמצום ’אפקט הקרינה האלקטרומגנטית’, מדובר במוצר מהפכני, אשר פותח ונחקר בידי מדענים ישראלים במשך כ-9 שנים.

בחברה, מדגישים, כי SR18, הינה פורמולה מהפכנית אשר פותחה ע”י פרופסור משה עירון, מדען ורופא ששימש כרופא במחלקה הפנימית ב’בית חולים קפלן’, במשך כ- 22 שנים. בנוסף שימש פרופסור משה עירון, כחוקר, אשר ליווה מחקרים מטעם מכון וייצמן, ומטעם הפקולטה לחקלאות בעיר רחובות.

היצרן של Bioguard X – ’ביוגארד’, מוסיף ומספר, כי; “הפורמולה, העשויה מחומרים ביולוגיים שאינם רעילים, פותחה כדי לסייע בצמצום אפקט הקרינה האלקטרומגנטית, ומיועדת לסייע למערך הביו הגנתי”.

תגובות
0
0



Exit mobile version