נעים ברכב

נמשכת הירידה בגניבות הרכב בישראל

0
0

strip_naim_01.jpg
נמשכת הירידה בגניבות הרכב בישראל
נמשכת הירידה בגניבות הרכב בישראל

ירידה של 11% במספר כלי הרכב שנגנבו בישראל ברבעון הראשון של שנת, 2003 לעומת שלושת החודשים הראשונים של שנת 2002, כך עולה מנתוני האגף למערכות מידע במשרד התחבורה.

מהנתונים מתברר, כי בשלושת החודשים הראשונים של שנת ,2003 נגנבו בישראל 6332 כלי רכב לעומת 7119 כלי רכב שנגנבו בתקופה המקבילה אשתקד.

מדובר בהמשך מגמת הירידה שנרשמה בשנים האחרונות במספר כלי הרכב שנגנבו בישראל. יצוין, כי בשנת 2002 נרשמה ירידה של 18% במספר גניבות הרכב (26,514) לעומת שנת 32,002) 2001).

בשנת 1997 נרשם שיא במספר גניבות כלי הרכב בישראל. באותה שנה נגנבו 49,291 כלי רכב. בשנים שלאחר מכן חלה ירידה הדרגתית במספר הגניבות.

דובר משרד התחבורה, אבנר עובדיה, ציין, כי ניתן לייחס את הירידה במספר כלי הרכב הגנובים בהידוק הפיקוח על תנועת כלי הרכב מישראל לשטחים, בעקבות המצב הבטחוני וכן באמצעי המיגון המשוכללים, המותקנים כיום בכלי הרכב.

מהנתונים עולה, עוד כי ברבעון הראשון של שנת 2003 נרשמה ירידה של כ33% במספר כלי הרכב החדשים שנרשמו במשרד התחבורה.

בשלושת החודשים הראשונים של 2003 נרשמו במשרד 26,514 כלי רכב חדשים, לעומת 39,468 כלי רכב חדשים שנרשמו בתקופה המקבילה של שנת 2002.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן