Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

משרד הבריאות, מזהיר מעוקץ בשימוש ב’דבש’, בשם: Honey Sex, לשיפור החוויה המינית

0
0

משרד הבריאות; “על פי ה”חברה המשווקת” ו”העוקצת”, הדבש משווק כמכיל רכיבים טבעיים בלבד, אך בדיקות שנעשו במעבדות משרד הבריאות, הראו, כי ה”דבש” מכיל את החומר הפעיל; סילדנאפיל (Sildenafil) או בשמה המסחרי; ויאגרה (Viagra), השימוש ב”דבש” זה מסוכן, ועלול לגרום נזק לבריאות הציבור”. ראו הוזהרתם.

משרד הבריאות, מזהיר מעוקץ בשימוש ב’דבש’, בשם: Honey Sex, לשיפור החוויה המינית

משרד הבריאות, תפס לאחרונה, באמצעות היחידה למאבק בפשיעה פרמצבטית; “דבש”, הנמכר בבתי מרקחת ובחנויות טבע, בשם; ’Honey Sex’ ומיועד לשיפור החוויה המינית.

על פי החברה “העוקצת והמשווקת” ה’דבש’, מכיל רכיבים טבעיים בלבד, אך בדיקות שנעשו במעבדות משרד הבריאות, הראו, כי ה”דבש” מכיל את החומר הפעיל; סילדנאפיל (Sildenafil) או בשמה המסחרי ויאגרה (Viagra) שהיא תרופה השייכת למשפחת מעכבי האנזים פוספודיאסטראז PDE5.

ויאגרה, מיועדת לטיפול בגברים הסובלים מבעיות של אין-אונות (אימפוטנציה) ומקושי להגיע לזקפה.

כידוע, ויאגרה חוקית, יכולה לטפל בהפרעת זקפה, אולם לא פותרת את הבעיות בנושא קשר אינטימי וקשר זוגי שברוב המקרים גורמים לבעיית אין האונות.

משרד הבריאות, מזהיר מפני השימוש ב”דבש” זה. השימוש בו מסוכן, ועלול לגרום נזק לבריאות הציבור.

ראו הוזהרתם.

תגובות
0
0



Exit mobile version