Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

הערוץ הראשון: מוריה לפיד, נבחרה למנהלת מחלקת דת ומסורת של הערוץ

0
0

שני מנהלים חדשים וצעירים (מוריה לפיד, נועם שגב), נבחרו למחלקות דת ומסורת, וסרטים קנויים ב’ערוץ הראשון’, וכן נבחר (אלכסנדר מדבין), מנהל למחלקת השידורים ברוסית ב”קול ישראל” ◄ מנכ”ל רשות השידור, יוני בן מנחם; “בשבועות הקרובים, יסתיים גל המכרזים הראשון, ואפשר יהיה לפרסם גל נוסף של מכרזים לדרגים יותר נמוכים”.

הערוץ הראשון: מוריה לפיד, נבחרה למנהלת מחלקת דת ומסורת של הערוץ

ועדת המכרזים בראשותו של יו”ר רשות השידור, הד”ר אמיר גילת, בחרה בשני מנהלים צעירים לתפקידי ניהול ב”ערוץ הראשון”. הגב’ מוריה לפיד, בת 30, נבחרה למנהלת מחלקת דת ומסורת של הערוץ הראשון, והחליפה את שלומי גולדברג אשר מילא את תפקידו במסירות במשך 13 שנה.

“מחלקת הדת והמסורת היא מחלקה חשובה שיש לשנות את אופי פעילותה ולקרב קהלים גדולים יותר לתכני המורשת. יש צורך בחשיבה מחדש על הדרך שבה יוגשו התכנים לקהל הרחב, והוועדה התרשמה, כי מוריה לפיד, מביאה איתה רוח רעננה, חדשנית ויצירתיות לתפקיד זה”, אמר היו”ר גילת.

לתפקיד מנהל מחלקת סרטים קנויים, נבחר נועם שגב, בן 35, היה כתב ב-YNET לענייני טלוויזיה, בעל ניסיון בתחום התוכן. במסגרת תפקידו, יהיה אחראי לפעילות הרכש ל’טלוויזיה הישראלית’.

על בחירתו של שגב, אמר, יו”ר רשות השידור מר גילת; “הוועדה, התרשמה שנועם שגב הוא בחור צעיר ומוכשר שיכול לתרום לרוח החדשה הנושבת ברשות השידור”

בנוסף, החליטה הוועדה לבחור במר אלכסנדר מדבין, בן 58, לתפקיד מנהל מחלקת השידורים בשפה רוסית.

מנכ”ל רשות השידור, מר יוני בן מנחם, אמר, כי; שלושת המועמדים שנבחרו, הינם ראויים ומקצועיים, וכי הוא בטוח שמדיניות “רענון השורות” שבה הוא נוקט תביא לייצוב השדרה הניהולית ב’רשות השידור’, ותביא להצלחתו של השידור הציבורי.

המנכ”ל, העריך, כי בשבועות הקרובים, יסתיים גל המכרזים הראשון, ואפשר יהיה לפרסם גל נוסף של מכרזים לדרגים יותר נמוכים.

תגובות
0
0



Exit mobile version