לילך אנקאוה בת ה- 24 מהעיר חדרה, הייתה אמורה להגיע ללדת במרכז הרפואי הלל יפה , רק בשבוע הבא. אבל, התאומות שברחמה, שינו מסלול, והחליטו שדווקא התאריך הייחודי של ה- 29 לפברואר, מתאים להן יותר מכל. המשמעות; את יום הולדתן המקורי, הן תחגוגנה בתאריך המדויק רק אחת ל… 4 שנים.
המרכז הרפואי הלל יפה, חדרה: נולד יום הולדת כפול, אבל רק אחת ל-4 שנים
בני הזוג לילך ואלי אנקאוה מהעיר חדרה, ציפו בקוצר רוח לתאומות שנשאה האם לילך ברחמה. במרכז הרפואי הלל יפה, שם ביקרה לילך מספר פעמים במהלך הריונה, נקבע לה תאריך לניתוח קיסרי, שיועד לשבוע השני של מרץ. אבל, אתמול בלילה (שלישי-רביעי), המסלול שנקבע שונה ולילך מצאה עצמה בחדר מיון לאחר ירידת מים, ובמצב של לידה פעילה, דווקא בתאריך הייחודי ה- 29 בפברואר, תאריך שעימו, כך יודעים כולם, נפגשים רק אחת ל… ארבע שנים.
ד”ר אלעד מידן, הרופא הבכיר במחלקת נשים ויולדות של “הלל יפה”, אשר ניתח את לילך, מספר שבדרך לחדר לידה הם עוד דיברו על עניין התאריך, כי; “היה קשה שלא”, אבל היה ברור לכולם שהעדיפות היא בריאות התינוקות, והתאריך נדחק הצידה מהר מאוד.
בתום הניתוח, שעבר בהצלחה, הגיעו לעולם שתי התאומות במשקל המכובד של מעל 2.5 קילו כל אחת, ובני הזוג לילך ואלי אנקאוה, הפכו להורים בפעם השנייה.
“ללא ספק זה תאריך מאתגר”, אומרת לילך, ומוסיפה בהתרגשות כפולה; “אבל, מכיוון שכבר יש לנו ילד אחד בבית, אנחנו גם יודעים, שלא תמיד חוגגים את ימי ההולדת במועד המדויק, אז זה לא כל כך נורא. מבחינתנו, העיקר הוא שהלידה עברה בשלום ושהן בריאות והכול בסדר. בסופו של דבר תאריך, מיוחד ככל שיהיה, הוא רק תאריך”.
♥ מזל טוב, כפול. ממערכת אתר כאן נעים.
Add Comment