בשרו של האבטיח הכתום, פריך וטעמו מתוק מאוד, הוא קל לנשיאה ומוגן בשקית רשת מהגידול ועד לשיווק ◄ מני שדמי, ממשתלות חישתיל, בפרויקט; “אבטיח כתום”, ניתנת תשומת לב, מיוחדת להבטחת תנאי איכות מיטבית לצמח ולפרי בכל שלבי הגידול. הפרי, גדל בתנאי חממה כאשר נוף הצמחים מודלה והפירות תלויים באוויר.
אבטיח כתום, פרי חדש, המשווק רק בעונת החורף
מה זה, ירוק מבחוץ, כתום מבפנים ויש לו גרעינים של אבטיח? חובבי הגורמה והפירות הטריים, ישמחו בוודאי לגלות על המדפים בקרוב פרי חדש; “אבטיח כתום” (Orange Watermelon). האבטיח, הוא תוצר מיזם משותף של איתי גל, חקלאי ממושב עין יהב בערבה, ו’חישתיל’, תאגיד המשתלות הגדול בארץ.
האבטיח הכתום, משווק בעונת החורף בלבד, והמשלוחים הראשונים, מגיעים בימים אלו אל השווקים.
“אבטיח כתום”, שונה מזני האבטיח האדום המוכרים לכולם ולא רק בצורתו החיצונית. צורת הפרי אובלית, וצבע הקליפה ירוק זית, עם פסי אורך בצבע ירוק בקבוק. צבע ציפת הפרי; כתום, הטקסטורה מוצקה ופריכה וטעמה מתוק מאוד.
במבחני טעימה, הביעו המשתתפים, התלהבות מטעמו של הפרי, איכותו והמראה החיצוני.
משקלו הממוצע של ה’אבטיח כתום’ הוא כ-3 ק”ג – בשורה משמחת לקונים שלא צריכים להתמודד עם משקל גבוה, ומעיק בדרך למקרר הפרטי.
האבטיח כתום, יאפשר לחובבי האבטיחים שנאלצו להיפרד מהם בצער ללתקופת החורף ליהנות מפרי טוב, וטעים יותר מהמקור. ניתן להתמש בו להעשרת המראה והטעם של סלטים, ושולחנות אירוח.
קוביות אבטיח, הן חטיף בריא ומזין שיוכל לסייע להרחיק ילדים (וגם מבוגרים…) מדברי מתיקה סינטטיים ומזיקים.
לדברי מני שדמי, מ’משתלות חישתיל’, בפרויקט; “אבטיח כתום”, ניתנת תשומת לב, מיוחדת להבטחת תנאי איכות מיטבית לצמח ולפרי בכל שלבי הגידול. הפרי, גדל בתנאי חממה, כאשר נוף הצמחים מודלה והפירות, תלויים באוויר”.
יצוין, כי כל פרי, נעטף, כבר בשלבים מוקדמים בשקית רשת צבעונית במטרה לשמור ולהגן עליו מכל פגיעה חיצונית. שקיות הרשת הצבעונית, נשארות ועוטפות את הפירות במשך כל הדרך למדף המכירה בחנות.
Add Comment