כנסת ישראל

ח”כ שי חרמש: רה”מ, חייב להפסיק מדיניות ההבלגה, יש להחזיר את כושר ההרתעה

0
0

ח”כ שי חרמש (סיעת קדימה), תושב קיבוץ כפר עזה; “אני קורא אל ראש הממשלה, לנקוט יד קשה, ולהחזיר למדינה ולצבא את כושר ההרתעה אשר הושג במאמץ רב במהלך עופרת יצוקה”.
ח
ח”כ שי חרמש: רה”מ, חייב להפסיק מדיניות ההבלגה, יש להחזיר את כושר ההרתעה

ח”כ שי חרמש, מטעם סיעת ’קדימה’, ומי שבעבר כיהן כיו”ר המועצה האזורית שער הנגב, אמר בסוף השבוע שעבר, בתגובה לאירועים בדרום, כי; “אני קורא לראש הממשלה מר בנימין נתניהו, להפסיק את מדיניות ההבלגה, יש להחזיר את כושר ההרתעה”.

בתגובה לאירועים בדרום ולירי על יישובים, הוסיף, ואמר ח”כ חרמש, כי; “את פרי הבאושים של “מדיניות ההבלגה” של שר הביטחון על אירועים חמורים כמו התקפת האוטובוס בטיל נ”ט בו נהרג הילד דניאל ויפליך, לפני אך חודשים ספורים, ספגנו עכשיו בעיר אילת. לו היו אז פוגעים בראשי המרצחים, כפי שנעשה הלילה (חמישי), אפשר והדבר היה נחסך”.

ח”כ שי חרמש, תושב קיבוץ כפר עזה, סיכם ואמר, כי; “אני קורא אל ראש הממשלה, לנקוט יד קשה, ולהחזיר למדינה ולצבא את כושר ההרתעה אשר הושג במאמץ רב במהלך עופרת יצוקה”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן