Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

אסטרולוגיה | תקופת ביניים בכוכבים בדרך לתובנות חדשות

0
0

לאחרונה חווינו את הכוכב פלוטו, שתפקידו היה לשחרר אותנו מנת שנוכל ללכת קדימה. יופיטר, הכוכב אשר מביא איתו את השפע, יגיע בשבוע הקרוב לסיום הנסיגה. גם וונוס, השבוע מגיעה למעלה בה היא מתיישרת מנסיגתה בחודשים האחרונים וכוכב נוסף בדרך ליציאה מנסיגה הוא הכוכב אוראנוס, שמביא איתו שינויים הקורים בפתאומיות.

אסטרולוגיה | תקופת ביניים בכוכבים בדרך לתובנות חדשות

החודשים האחרונים היו קשים להרבה מאוד אנשים כיוון שכוכבים רבים היו בנסיגה וכל כוכב הביא את קשייו שלו או יותר נכון לומר הביא את הדרך הייחודית שלו עבורנו על מנת שנראה, נפעל ונתכנן כמובן, בהתאם לאנרגיה של הכוכב המפעיל.

לאחרונה, חווינו את הכוכב פלוטו, שתפקידו היה לשחרר אותנו מעבר שאינו מתאים לנו יותר על מנת שנוכל ללכת קדימה לדרך חדשה.

מי שהרגיש כך במיוחד, היו המזלות שנולדו בשליש האמצעי של המזלות הבאים: עקרב, שור, דלי ואריה.

כל מי שחווה שינויים מהפכניים בחייו בחודשים האחרונים ושאל את עצמו למה, הרי שבמילים פשוטות… הייתם נזקקים לשינוי והעבר עדיין ניהל אתכם. כיוון שכך, האירועים דחפו אתכם להתחלות חדשות.

גם יופיטר, הכוכב שכולם אוהבים לאהוב כיוון שהוא זה אשר מביא איתו את השפע, יגיע בשבוע הקרוב לסיום הנסיגה. מי שהרגיש בנסיגתו במיוחד, היו המזלות שנולדו בשליש האחרון של המזלות הבאים: דגים, בתולה, קשת ותאומים.

בתקופה האחרונה הכול הוקצן ויצא מהקשרו וזו היא התוצאה של אנרגיית הכוכב יופיטר. חוסר פרופורציה. הדבר נוגע במיוחד לכספים כיוון שיופיטר, הוא הכוכב המקושר בעיקר עם הצלחה פיננסית. אלא כשיופיטר בנסיגה הוא גורם להוצאות מרובות ומיותרות.

גם וונוס, השבוע מגיעה למעלה בה היא מתיישרת מנסיגתה בחודשים האחרונים. מי שהרגיש בכך במיוחד היו המזלות שנולדו בשליש אחרון של המזלות מאזניים, טלה, סרטן וגדי. גם מי שנולד בשליש הראשון של המזלות הבאים עקרב, שור, אריה ודלי, הושפעו מהנסיגה.

לכן, מערכות יחסים שסבלו מזעזועים בתקופה האחרונה ועדיין נשארתם ביחד, אתם כבר יודעים היכן אתם עומדים, מה היתרונות ומה החסרונות. מי ששרד תקופה זו יוכל להמשיך וליהנות מהמערכת הקיימת ואפילו משודרגת ובאותה המידה גם לדעת שזה מה שיש ביחסים ואין לצפות ליותר מזה.

מאחר ו-וונוס, הוא גם הכוכב שאחראי על כספים הרי שבנוסף לנושא ה”יחד” שכל אחד חווה, גם נושא הכספים היה חסר וודאות בתקופה האחרונה וההוצאות היו מרובות מההכנסות.
זוהי בשורה טובה לדעת שגם וונוס, וגם יופיטר, שהעצים את הקשיים לאחרונה מתיישרים ויוצאים מהנסיגה.

כוכב נוסף בדרך ליציאה מנסיגה הוא הכוכב אוראנוס, שמביא איתו שינויים הקורים בפתאומיות. את הצורך העז בשחרור ממגבלות ומסגרות קיימות מרגישים עכשיו ילידי המזלות דגים, בתולה , תאומים וקשת ובעיקר מי שנולד בשליש השלישי של המזל. מי שחווה אותו, מרגיש לאחרונה צורך בשחרור מסגנון חיים, מסגרת וכל דבר שגורם לכם להרגיש כבולים.

אתם היחידים כרגע שעדיין חווים את הדברים בשיא עוצמתם, כשהחודש הקרוב הוא עדיין תקופה מאוד רגישה אצלכם ודברים רבים בחייכם עומדים על חוט השערה לפני החלטה גורלית.

האינטנסיביות שבה פועלים כל הכוכבים, לא יכולה להשאיר אף אחד אדיש לסיטואציות וגם אלה שלא חווים אותם בצורה ישירה מרגישים זאת דרך אירועים וקשרים עם אנשים הקשורים אליכם בחיי היום יום.

לכן, הקשיים שחוויתם מטרתם לגרום לתובנות חדשות שיעזרו בעתיד להצליח במטרות וביעדים שתכננתם לעצמכם.

בהצלחה בדרך החדשה.

—————-

התחזית הינה כללית לילידי כל המזלות. לתחזית אישית ומפורטת, מומלץ לעשות מפה אסטרולוגית. אם אתם מעוניינים במפה אסטרולוגית, שלחו מייל , ע”י לחיצה כאן;. הכותבת צילה שיר-אל, משמשת יועצת זוגית ומשפחתית מוסמכת בתחומי: אסטרולוגיה, נומרולוגיה, טארוט לפניות אישיות לגב’ שיר-אל כתבו אל – zila@012.net.il, או בטלפונים: 03-9661812, 052-2248626.

תגובות
0
0



Exit mobile version