דילוג לתוכן
כדורגל

נבחרת ישראל בכדורגל, נערכת לקראת משחקה מול נבחרת צ’ילה

0
0

עם הנבחרת לא הגיעו לסנטיאגו, החלוץ בן סהר ועמיתו השוער אריאל הרוש, אשר שוחררו ע”י המאמן לואיס פרננדס, לרגל הכנות ’נבחרת ישראל הצעירה בכדורגל’, למשחקה מול נבחרת שבדיה בכדורגל במסגרת ’מוקדמות יורו 2011’.
נבחרת ישראל בכדורגל, נערכת לקראת משחקה מול נבחרת צ’ילה
נבחרת ישראל בכדורגל, נערכת לקראת משחקה מול נבחרת צ’ילה

נבחרת ישראל בכדורגל, נחתה אחה”צ בעיר סנטיאגו (Santiago), בירת צ`ילה, לקראת משחקה מול נבחרת צ’ילה, ביום שני לפנות בוקר (05:00). נבחרת ישראל, עדיין מלקקת את “פצעי התבוסה” שתוצאתה 4:1 מול נבחרת אורוגוואי, שלשום (רביעי).

היום (שישי) לא ייערך אימון לנבחרת, ואילו מחר בבוקר, תערוך הנבחרת אימון ראשון בצ’ילה במתקנים של קבוצת קתוליקה המקומית.

הנבחרת, הגיעה בטיסה מאורוגוואי, הישר לעיר סנטיאגו, ולאחר ארוחה קלה, טופלו ע”י צוות הפיזיותרפיסטים והמעסים של הנבחרת בפיקוחו של מלווה נבחרת ישראל במשחקיה ד”ר מרק רוסנובסקי, רופא ההתאחדות לכדורגל, כבר מעל 30 שנה.

עם הנבחרת לא הגיעו החלוץ בן סהר ועמיתו השוער אריאל הרוש, אשר שוחררו ע”י המאמן לואיס פרננדס, לרגל הכנות ’נבחרת ישראל הצעירה בכדורגל’, למשחקה מול נבחרת שבדיה בכדורגל במסגרת ’מוקדמות יורו 2011’.

אמש ערכו שחקני נבחרת ישראל בכדורגל, אימון מתיחות ושחרור במשך כשלושת רבעי השעה. האימון של הנבחרת, נערך במלון בו שוהה הנבחרת בסנטיאגו.

ביום רביעי (2.6.10), אחה”צ, תשוב נבחרת ישראל, לארץ.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77