דילוג לתוכן
כדורגל

ההתאחדות לכדורגל, הגישה כתב אישום חמור נגד הפועל בני טמרה ושחקנה נאיף חוסיין

0
0

האשמה: נסיון להטיית משחק מול הפועל אסי גלבוע, בחודש שעבר ◄ ההתאחדות לכדורגל: הכדורגלן נאיף חוסיין, פנה שחקנה של טמרה, לשחקן אסי גלבוע עבדאללה קאדח, אשר שיחק בעבר בבני טמרה, והציע לו 23,000 ש”ח, כדי שיגרום לקבוצתו להפסיד במשחק.
ההתאחדות לכדורגל, הגישה כתב אישום חמור נגד הפועל בני טמרה ושחקנה נאיף חוסיין
ההתאחדות לכדורגל, הגישה כתב אישום חמור נגד הפועל בני טמרה ושחקנה נאיף חוסיין

ההתאחדות לכדורגל, הגישה כתב אישום חמור באשמת ניסיון להטיית משחק כנגד קבוצת הפועל בני טמרה מליגה א’ צפון, וכנגד שחקן הקבוצה נאיף חוסיין. הדיון, יתקיים, מחר (חמישי) בשעה 15.00. גם במקרה זה, הגיע להתאחדות מידע, וזו הפעילה את חברת החקירות של ההתאחדות לכדורגל ויצמן-יער.

קבוצת הפועל בני טמרה, המשחקת בליגת א’ צפון, נאבקת נגד הירידה לליגה ב’, ואמורה ליטול חלק במשחקי המבחן.

על פי מידע שהגיע להתאחדות, והן על פי חקירה סמויה, כיממה לפני משחקה של הפועל בני טמרה מול הפועל אסי גלבוע, בחודש שעבר, פנה הכדורגלן נאיף חוסיין, שחקנה של טמרה, לשחקן אסי גלבוע, הכדורגלן עבדאללה קאדח אשר שיחק בעבר בבני טמרה, והציע לו 23,000 ש”ח על מנת שיגרום לקבוצתו להפסיד במשחק.

הסכום, היה אמור להוות כיסוי של החוב של בני טמרה לשחקן קאדח, עבור החודשים בהם שיחק בשורותיה.

קאדח, אישר בפני משרד החקירות “וייצמן-יער”, של ההתאחדות לכדורגל, כי היה ניסיון לשדלו להשפיע על תוצאת המשחק, הסכים לשתף פעולה, ובמסגרת החקירה הוקלטו שיחותיו עם חוסיין בהסכמתו.

בחקירה הודה חוסיין, כי הציע לעמיתו השחקן קאדח “לא להתאמץ” במשחק מול טמרה בתמורה לסכום כספי, אך טען, כי עשה את הדבר כ-“הלצה”.

’ההתאחדות לכדורגל’, מקיימת פעילות, הן סמויה והן גלויה בליגות החובבניות בכדי למנוע מקרים של הטיות משחקים. בשנתיים הקודמות תפסה ההתאחדות שני מקרים בליגות הנמוכות של נסיונות להטיית משחקים, וההתאחדות ממשיכה בפעולותיה למיגור תופעות לא ספורטיביות במגרשים.

במקביל ממשיכה ותמשיך ההתאחדות באמצעות פעולות גלויות וסמויות ובעזרת חברת ’ויצמן-יער’, לעקוב במשחקים בליגות השונות על מנת למנוע מקרים של חוסר ספורטיביות.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77