רשויות מקומיות

מרכז השלטון המקומי אל ראשי הרשויות המקומיות: לסגור הלשכות לשירותים חברתיים

0
0

איגוד העובדים הסוציאליים, יסגור לשכותיו מחר (חמישי, 8.4.10) בין השעות 13:00-11:00 ◄ שלמה בוחבוט, יו”ר מרכז השלטון המקומי; “מרכז השלטון המקומי, רואה בחומרה את הפגיעה בעובדים הסוציאלים ומצטרף למחאה נגד פורעי החוק והסדר הציבורי המעזים להרים יד על עובדים אלו ודורש שהמדינה, תגן על העובדים ותחמיר את הענישה בפוגעים בהם”.
מרכז השלטון המקומי אל ראשי הרשויות המקומיות: לסגור הלשכות לשירותים חברתיים
מרכז השלטון המקומי אל ראשי הרשויות המקומיות: לסגור הלשכות לשירותים חברתיים

יו”ר מרכז השלטון המקומי, מר שלמה בוחבוט, פנה היום (רביעי), אל ראשי הרשויות המקומיות וקרא להם לסגור את הלשכות לשירותים חברתיים בעקבות אירוע חמור נגד עובדים סוציאלים.

יו”ר מרכז השלטון המקומי, כותב, כי; “היום, רביעי, 7.4.10, התרחש אירוע חמור נגד שתי עובדות סוציאליות בין כתלי בית המשפט לנוער אשר הגיעו לדיון בנושא; הגנת ילדים.

בעקבות זאת, הכריז איגוד העובדים הסוציאליים על סגירת הלשכות מחר (חמישי, 8.4.10) בין השעות 13:00-11:00 וקיום אסיפות הסברה למניעת המשך האלימות נגד העובדים הסוציאלים.

“מרכז השלטון המקומי, רואה בחומרה את הפגיעה בעובדים הסוציאלים ומצטרף למחאה נגד פורעי החוק והסדר הציבורי, המעזים להרים יד על עובדים אלו, ודורש שהמדינה, תגן על העובדים, ותחמיר את הענישה בפוגעים בהם”. סיכם יו”ר מרכז השלטון המקומי מר שלמה בוחבוט, וראש עיריית מעלות תרשיחא.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה נתניהו ליום העצמאות ה-76

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

הדלקת המשואות יום העצמאות ה-76

תפילה ליום העצמאות 76

דילוג לתוכן