Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

מועצה אזורית חוף אשקלון: עונת הרחצה נפתחת במהלך חג הפסח

0
0

ראש המועצה האזורית, מר יאיר פרג’ון, אומר, כי; “פתיחת עונת הרחצה ואירועי “פסטיבל בומבמלה”, מסמלים את החזרה של יישובי הדרום לשגרת החיים” ◄ לתושבי המועצה הכניסה לחופים, הינה חינם, זאת עם הצגת תעודת זהות. לאורחים, עלות כניסה סמלית בגובה 10 ₪, מגיל 13 ומעלה.

מועצה אזורית חוף אשקלון: עונת הרחצה נפתחת במהלך חג הפסח

חוף הרחצה ניצנים, במועצה האזורית חוף אשקלון, ליד העיר אשקלון, ייפתח לרוחצים כבר במהלך חג הפסח, כחלק מאירועי “פסטיבל בומבלה”. מנגד חוף זיקים, ייפתח במהלך חודש אפריל.

בתאריך 30.03.10, ייפתח חוף הרחצה של ניצנים, בד – בבד עם פתיחת אירועי הפסטיבל הצבעוני “בומבלה”, שבועיים אחר כך, בתאריך 15.04.10, ייפתח גם החוף הסמוך זיקים.

חופי הרחצה בשטחי מועצה האזורית חוף אשקלון, מתוחזקים ומצוידים ובמקום, יש שירותי הצלה, עזרה ראשונה, קלחות, שירותי ניקיון, חנייה, ומזנונים פעילים.

לתושבי המועצה, הכניסה לחופים, הינה; חינם זאת עם הצגת תעודת זהות. לאורחים, עלות כניסה סמלית בגובה 10 ₪, מגיל 13 ומעלה.

ראש המועצה האזורית, חוף אשקלון מר יאיר פרג’ון, מסר, כי; “פתיחת עונת הרחצה, ואירועי “פסטיבל בומבמלה” מסמלים את החזרה של יישובי הדרום לשגרת החיים”.

תגובות
0
0



Exit mobile version