רדיו | טלוויזיה

חברי הכנסת בועדת הכלכלה, הביעו תמיכתם בשידור הציבורי בערוץ הראשון ובקול ישראל

0
0

מספר חברי כנסת, הדגישו, כי הבעיות המוצגות בדו”ח ביקורת הפנים של רשות השידור, הינן בעיות הקיימות ברשות שנים רבות, וכי הדיון אותו צריכים לקיים הוא כיצד לסייע לרשות השידור לא לקרוס וכיצד לסייע בקידום הרפורמה.
חברי הכנסת בועדת הכלכלה, הביעו תמיכתם בשידור הציבורי בערוץ הראשון ובקול ישראל
חברי הכנסת בועדת הכלכלה, הביעו תמיכתם בשידור הציבורי בערוץ הראשון וברדיו קול ישראל

בדיון שהתקיים אתמול (שני) בועדת הכלכלה של הכנסת, הביעו חברי הכנסת את תמיכתם בשידור הציבורי, וציינו לשבח את התכנים המשודרים בערוץ הראשון וברשתות הרדיו של “קול ישראל”. חברי הכנסת, אף הדגישו את חשיבותו של שידור ציבורי איתן בישראל.

במהלך הדיון, בו הוצגו חלק מממצאי דו”ח ביקורת הפנים של רשות השידור, שיבח מנכ”ל הרשות מר מוטי שקלאר את עבודת הביקורת, ואמר, כי הוא רואה בה כלי ניהולי חשוב ביותר.

מנכ”ל רשות השידור, סבור, כי דו”חות הביקורת, מקלים על מציאת פתרון שורש לבעיות המלוות את רשות השידור, זה עשרות שנים.

הנהלת רשות השידור, נרתמה לסייע למבקרת הפנים, בחשיפת הדו”חות ואף תשתף פעולה עם מבקר המדינה לבדיקת הממצאים אם תידרש לכך.

יצוין, כי מספר חברי כנסת, הדגישו, כי הבעיות המוצגות בדו”ח, הינן בעיות הקיימות ברשות שנים רבות, וכי הדיון אותו צריכים לקיים הוא כיצד לסייע לרשות השידור לא לקרוס וכיצד לסייע בקידום הרפורמה.

יודגש, כי מבקרת הפנים, זוכה לשיתוף פעולה רחב אותו היא מקבלת מהנהלת הרשות במטרה לאתר את הבעיות ולפתור אותן. רק בשנה האחרונה, נכתבו עשרות נהלים חדשים אשר מטרתם היא הפנמת הליקויים שנתגלו במהלך השנים ומניעת ליקויים אחרים.

לסיכום, לכל ברור, כי על מנת לבער את הבעיות הקשות עימן מתמודדת הרשות, נדרש טיפול יסודי, ולא באמצעות “כיבוי שריפות” וזאת ניתן ליישם רק באמצעות רפורמה מקיפה שתבריא את רשות השידור.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן