רדיו | טלוויזיה

נציגת חדרה, בתוכנית “רוקדים עם כוכבים”, תהיה, מדריכת הריקודים: אלונה דיסקין

0
0

המדריכה במתנ”ס שכונת בית אליעזר, חדרה נבחרה מבין מועמדות רבות שניגשו לאודישנים תרקוד עם השחקן – בדרן: איציק כהן ◄ התוכנית תעלה לשידור בחודש הבא ◄ מנהל המתנ”ס: זהו כבוד גדול לחדרה ולמתנ”ס, תשתתף בתוכנית וכולנו מחזיקים לה אצבעות
נציגת חדרה, בתוכנית
נציגת חדרה, בתוכנית “רוקדים עם כוכבים”, תהיה, מדריכת הריקודים: אלונה דיסקין

אלונה (לנה) דיסקין, מדריכה בסטודיו לריקודים סלוניים של מתנ”ס בית אליעזר, בעיר חדרה, התבשרה, כי התקבלה לעונה הקרובה של תוכנית הטלוויזיה “רוקדים עם כוכבים”. התוכנית צפויה לעלות לשידור בנובמבר הקרוב, ודיסקין תהיה בין 12 הרקדנים המקצועיים אשר כל אחד מהם ידריך את אחד המפורסמים.

דיסקין, לידיעתכם, עומדת להדריך את השחקן איציק כהן, שהתפרסם לפני כ-15 שנה עם להקת “בנות פסיה” ומאז הופיע בדרמות טלוויזיוניות, בהצגות תיאטרון (“המפיקים”, “סלח שבתי”), בסרטי קולנוע שהאחרון בהם “סיפור גדול” אף היה מועמד לפרס האוסקר הישראלי ועוד.

במתנ”ס בית אליעזר, מספרים, כי, דיסקין, נבחרה מבין מועמדות רבות שנבחנו במטרה להשתתף בתוכנית, וכי הדבר מעיד, כי במתנ”ס בית אליעזר, יש את חוגי הסלונים ונבחרות הסלונים הטובות ביותר באזור.

מנהל המתנ”ס, מר אייל עפגין, עדכן את ראש העיר חדרה מר חיים אביטן בבחירתה של דיסקין. ראש העיר, ביקש לאחל הצלחה לרקדנית והביע תקווה שקהל הצופים החדרתי, יתמוך בה בהצבעות רבות.

“אני מאחל הצלחה לרקדנית” – אמר אביטן והוסיף; “איני מתפלא על הבחירה, כי בשנים האחרונות, יש נציגים מוכשרים מהעיר חדרה, כמעט בכל התוכניות הטלוויזיות והתחרויות בארץ. אנחנו משקיעים רבות בטיפוח הכישרונות הצעירים שלנו בכל התחומים ואת התוצאות אפשר לראות בהנאה רבה בין היתר על מרקע הטלוויזיה”.

אלונה דיסקין, החלה לרקוד בגיל צעיר מאוד, כבת 5, כשעוד הייתה ברוסיה. היא הייתה בת 7 כאשר עלתה עם משפחתה לישראל ומיד התבלטה כרקדנית וסומנה כמעט מיד כאחת התקוות הגדולות בתחום הריקודים הסלונים.

במהרה היא הצדיקה את התקוות שתלו בה וזכתה 3 פעמים באליפות הארץ, ב-“ריקודים סלונים” ובתחרות בינלאומית בהולנד. ההישגים המרשימים, הקנו לה מעמד של ספורטאית מצטיינת בצבא ואפשרו לה להמשיך ולהתפתח בתחום.

לאחר השירות הצבאי, היא הוזמנה לנבחרת גרמניה, כדי להמשיך ולהתקדם ודורגה שביעית בדרגה הגבוהה ביותר כולל ארבע פעמים פינליסטית באליפות גרמניה הפתוחה.

לפני שנה, חזרה לארץ, פתחה מועדון לריקודים סלונים (ביה”ס Let’s-Dance), והצטרפה ל-“סטודיו פרימוורה” של ג’ניה זייקנר-הספרי הפועל במתנ”ס בית אליעזר בעיר חדרה.

דיסקין, מדריכה את הנבחרות המקומיות, הצעירה והבוגרת, והתוצאות בשטח כבר נראות כאשר רקדני הסטודיו מגיעים להישגים מרשימים באליפויות ישראל ואף יוצאים לתחרויות בחו”ל.

שירלי שטרית, רכזת החוגים במתנ”ס ו-ג’ניה זייקנר-הספרי, קיבלו בהתלהבות את ההודעה על בחירתה של אלונה דיסקין, לתוכנית “רוקדים עם כוכבים” ומיהרו לברכה.

אייל עפגין, מנהל מתנ”ס בית אליעזר, אמר, כי; “זהו כבוד גדול לעיר חדרה ולמתנ”ס בית אליעזר שמדריכת הריקודים שלנו אלונה תשתתף בתוכנית וכולנו מחזיקים לה אצבעות”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן