בליבנו לנצח כאן קריית ים

שרל (שלום) סונגו הצדיק, תושב קרית ים, הלך היום לעולמו

סונגו (שלום) שרל, נפטר היום י"ז בתמוז ה'תשס"ט, צום שבעה עשר בתמוז (09-07-2009) בבית החולים רמב"ם, לאחר מחלה קשה ■ שולי סונגו, היקרה, שאי את תנחומי מערכת פורטל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה' עם היוודע דבר פטירתו של אביך היקר, יהי זכרו ברוך לעד.
0
0
שרל (שלום) סונגו זיכרו לברכה שנפטר 09-07-2009 בבית החולים רמב"ם, לאחר מחלה קשה | עיבוד ממחושב: משה נעים©
שרל (שלום) סונגו זיכרו לברכה

שרל (שלום) סונגו בן ג’מילה, נולד במרוקו בט”ז באלול ה’תרפ”ז, ה-13 בספטמבר 1927, נישא לבחירת לבו, סימון שריקי ויחד העמידו שישה צאצאים; ארבעה בנים ושתי בנות.

■ רוצים עוד עדכונים? הצטרפו אל ’כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ ב’פייסבוק’ או ב’טוויטר’.

נר זיכרון | עיבוד ממחושב: שולי סונגו©

בשנת 1963, עלו לארץ ישראל.

סונגו (שלום) שרל, נפטר היום י”ז בתמוז (שִׁבְעָה עָשָׂר בְּתַמּוּז) ה’תשס”ט, צום שבעה עשר בתמוז (09-07-2009) בבית החולים רמב”ם, לאחר מחלה קשה.

יהי זכרו ברוך לעד.

שולי סונגו, היקרה, שאי את תנחומי מערכת פורטל כאן ישראל | כאן נעים | אתר החדשות המקומיות הוותיק של כל המדינה’ עם היוודע דבר פטירתו של אביך היקר שרל סונגו, היום י”ז בתמוז התשכ”ט.

משפחת נעים,
חדרה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן