פוליטי מדיני

ראש הממשלה: אנחנו נבטל את הפגיעות בניצולי השואה, בקשישים ובנכים

0
0

נתניהו: “יש עדיין נושאים נוספים שאנחנו נבחן אותם. במידה שנגיע להסכמה, מה שקרוי; עסקת חבילה עם ההסתדרות והמעסיקים, אני מניח שרבים מהנושאים האחרים גם הם ירדו…”
ראש הממשלה: אנחנו נבטל את הפגיעות בניצולי השואה, בקשישים ובנכים
ראש הממשלה: אנחנו נבטל את הפגיעות בניצולי השואה, בקשישים ובנכים

ראש הממשלה מר בנימין נתניהו, הצהיר היום (ראשון, ט”ז אייר תשס”ט) בפתח ישיבת הממשלה, כי; “אנחנו ממשיכים היום בתהליך אישור תקציב המדינה והתכנית הכלכלית. אנחנו עושים את זה בשעה ששני משברים גדולים פוקדים אותנו. אחד – משבר כלכלי עולמי שלא היה כמותו – יש האומרים 80 שנה ויותר, והשני – צבר של איומים ואתגרים כלכליים, רציניים ביותר למדינה”.

לדברי נתניהו; “אנחנו נצטרך לאזן בין צורכי הכלכלה וצורכי הביטחון וכמובן הצרכים האחרים. עם זאת, הודענו שאנחנו נעשה הכול כדי למנוע פגיעה באוכלוסיות חלשות ולכן, אני מבקש להבהיר שוב- אנחנו נבטל את הפגיעות בניצולי השואה, ב-קשישים וב-נכים. בנוסף, נבטל את המס ל-יום אשפוז.

“יש עדיין נושאים נוספים שאנחנו נבחן אותם. במידה שנגיע להסכמה, מה שקרוי; עסקת חבילה עם ההסתדרות והמעסיקים, אני מניח שרבים מהנושאים האחרים גם הם ירדו.

“בכל מקרה, יש לנו אחריות גדולה לצורכי המדינה ואנחנו צריכים לנהוג באחריות תוך דאגה מרבית לאוכלוסיות החלשות ביותר” – אמר ראש הממשלה נתניהו, בפתח ישיבת הממשלה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן