הזוכה, בשנות ה-50 לחייו, אב לארבעה, תושב מרכז הארץ, שלח טופס ב- 46 שקלים ולקח 28 מיליון שקלים ◄ ממפעל הפיס נמסר שזהו הסכום הגדול ביותר שחולק לזוכה יחיד במסלול של לוטו רגיל, שאינו דאבל-לוטו
3 שבועות אחרי הגרלת הענק בהגרלת הלוטו הגיע הזוכה ב- 28 מיליון שקלים לפדות זכייתו
שלושה שבועות חלפו מאז נערכה הגרלת הלוטו בה הפרס הראשון עמד על סכום ענק של 28 מיליון שקלים ורק אתמול (ראשון 19,4,09) הגיע הזוכה לבית מפעל הפיס לפדות את זכייתו.
ב-מפעל הפיס, המורגלים בפדיון מיידי של זכיות ענק, התפלאו שהזוכה התמהמה להגיע ותהו מדוע התעכב שלושה שבועות? הזוכה המאושר, סיפר כי גילה את דבר הזכייה רק ביום שישי האחרון. הוא נוהג להשתתף בהגרלת לוטו, מדי פעם, כאשר הפרס מגיע לסכומי ענק ובודק את הטפסים אחת לכמה שבועות.
“ביום שישי, עשיתי סדר במגרות בבית וגיליתי שיש לי טופס השתתפות. נכנסתי לאתר של מפעל הפיס ובדקתי את המספרים. לא יכולתי להאמין. בדקתי שוב ושוב כמה פעמים ובסוף קראתי לאשתי שתבצע עוד בדיקה. רק אחרי עשר בדיקות, הבנו שאנחנו כנראה הזוכים ושכדאי שנגיע למפעל הפיס” – סיפר הזוכה הנרגש.
הזוכה, בשנות החמישים לחייו, אב לארבעה, תושב המרכז ושכיר שלח טופס השתתפות בסכום של 46.60 שקלים ובחר מספרים אקראית.
לדבריו, חלק מהכסף, ישמש לצדקה ותרומה והשאר להבטחת עתידם של הילדים; “מעולם לא חסר לנו כלום, אבל סכום כזה הוא חלום שאני עוד לא התעוררתי ממנו והוא בעצם מאפשר לנו לעשות כל מה שנרצה” – אמר הזוכה.
מ-מפעל הפיס, נמסר שזהו הסכום הגדול ביותר שחולק לזוכה יחיד במסלול של לוטו רגיל, שאינו דאבל-לוטו.
Add Comment