יניב בן יהודה, מנכ”ל תיירות מרום גולן: העומס עבר את הממוצע ובאחוזים גבוהים, הצוות חושב רק על היום שלאחר החג, העבודה הייתה אינטנסיבית וללא הפסקה ◄ הקהל הישראלי: “רמת המזון והשירות השתפרו ללא הכר”
חג הפסח, חג האוכל – עם ישראל “חיסל” את המזון במסעדות בנמל עין גב שבכנרת
למרות היערכות מוקדמת ורכישת מלאי חריג לקראת ימות החג, מדווחים המסעדנים, כי עם נעילת המסעדות במוצ”ש, כמעט ולא נותר מזון ורק היום (ראשון) כבר בשעות הבוקר המוקדמות ייעשו כל ההשלמות הדרושות, לספק את צרכי אלפי המבקרים הצפויים להמשיך ולמלא את אתרי התיירות בגליל ובגולן. גם בביסטרו המחודש בנמל עין גב שבכנרת, דיווחו על כמות אורחים לא שגרתית.
“אזור “סובב כנרת” מלא במטיילים, למרות שגייסנו כוח אדם כפול מכל סוף שבוע, העומס היה הרבה מעל הממוצע”, מוסר, שף אלפונסו מאורי מהביסטרו בנמל עין גב, המציע תפריט מיוחד של מאזטים, תבשילי בשר ודגים. ימות החג וסוף השבוע וכמעט שלא היה ניתן להשיג שולחן פנוי. השחקן אבי קושניר, שהתארח בסוויטות החדשות ב”רוח על המים”, זכה לטעום משלל טעמי ה”חרובא”.
במסעדת הבוקרים החדשה ב”מרום גולן”, גריל הבשר “עבד שעות נוספות” ועמד בדרישות מאות המשפחות שלא ויתרו על נתחי הבשר מעדרי רמת הגולן.
יניב בן יהודה, מנכ”ל תיירות מרום גולן, מסר, כי; “בשל הקרבה וזמינות האספקה מעדרי רמת הגולן, אין סיכוי שייגמר אצלנו הבשר. המלאי כבר חודש מספר פעמים בימים האחרונים. עם זאת, טוב יהיה להזמין מקומות ראש, היו רבים שהגיעו ללא הזמנה ולא נעים לאכזב. העומס עבר את הממוצע ובאחוזים גבוהים, הצוות חושב רק על היום שלאחר החג, העבודה הייתה אינטנסיבית וללא הפסקה והיו מלצרים שאמרו באושר, הטיפים שווים כל מאמץ”.
בתחום הגורמה, הייתה זו “מסעדת מוסקט” שב-“מצפה הימים”, שמשכה אליה סועדים רבים שנהנו מתפריט אביבי ואורגני שיצר שף חיים טיבי.
התפוסה במלון מצפה הימים, עמדה על 95%, ואורחים רבים העדיפו לסעוד ב”מסעדת מוסקט”. בנוסף אליהם, זוגות צעירים רבים שנפשו באזור ראש פינה והגליל העליון, ניצלו את המרחק הקצר לארוחת ערב קלאסית במסעדת הגורמה מוסקט. במסעדה הצמחונית ב”בית שלום” במושבה מטולה,
Add Comment