אוניברסיטה | מכללה

ציור “הבריאה” נעלם במכללה האקדמית נתניה והציירת פרידגוט ציירה אותו מחדש

0
0

בעת שיפוצים שנערכו במכללת נתניה, לאחרונה, נעלם אחד הציורים. במכללה, פתחו בחיפושים לאיתור הציור הנעלם, אך הציירת החליטה שלא להמתין וציירה ציור חדש כדי שמערכת הציורים תהיה שלמה.
ציור
ציור “הבריאה” נעלם במכללה האקדמית נתניה והציירת פרידגוט ציירה אותו מחדש

הציירת עדינה פרידגוט ובעלה היועץ המשפטי של קבוצת “דלק” עו”ד יעקב פרידגוט, שהוא גם חבר הועד המנהל של המכללה האקדמית נתניה, תרמו למכללה, לזכר הוריהם, מערכת של 6 ציורים, פרי מכחולה של עדינה הנושאים את השם; “הבריאה” (“Creation”) ומתארכים את ששת ימי בריאת העולם.

בעת שיפוצים שנערכו במכללה האקדמית נתניה, לאחרונה, נעלם אחד הציורים. במכללה, פתחו בחיפושים לאיתור הציור הנעלם, אך הציירת לא נואשה חרף הצער העמוק והחליטה שלא להמתין וציירה ציור חדש, כדי שמערכת הציורים תהיה שלמה.

מתברר, כי הציור החדש של “הבריאה” כה דומה לקודמו שנעלם, עד כדי כך, כי בעת ביקורם באולם הכניסה בו הוצבו הציורים לא הצליחו הציירת עדינה ובעלה יעקב פרידגוט, להבחין ולומר באיזה ציור מדובר.

סדרת ציורי “הבריאה” מוצבת באולם “זכויות האדם” של המכללה האקדמית נתניה, הכולל ויטראז’ בגובה שלוש קומות, כ- 12 מטרים מהגדולים מסוגו והמתאר את זכויות האדם, כפי שצוינו ב”מגילת זכויות האדם” של ארגון האו”ם.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן