הורים לילדים מתבקשים לברר עם ילדיהם באם היה במגע עם בעלי חיים חשודים ולפנות ללשכת הבריאות בדחיפות ◄ לידיעת המטיילים והנופשים באזור וביישובים הסמוכים – אנא הישמרו ממגע עם בע”ח משוטטים
משרד הבריאות, מזהיר מפני כלבת במושב שדה אליעזר בגליל העליון
משרד הבריאות, מודיע היום (שלישי), כי קיים חשש למחלת כלבת במושב שדה אליעזר אשר בגליל העליון, זאת לאחר שבתאריך 6.3.09, יום שישי, נלכדה כלבה חולת כלבת סמוך ל”חוות מנצור” (חוות סוסים) במושב שדה אליעזר.
תאור הכלבה:
לברדור מעורב, גודל בינוני, בצבע בז’ עם קולר בצבע צהוב נגד קרציות על הצוואר.
משרד הבריאות מבקש מכל מי שהיה במגע עם הכלבה שבתיאור או שבעלי החיים שברשותו באו במגע באזור האירוע עם בע”ח משוטט או נמצאו פצועים באזור הנ”ל, בין התאריכים 20.2.09 – 6.3.09, לפנות בדחיפות ללשכת הבריאות בעיר צפת, בטלפון; 04-6994219, 04-6994218, או ללשכת הבריאות הקרובה למקום מגוריו.
לאחר שעות העבודה ובמהלך סוף השבוע יש לפנות למיון בבית חולים.
בעלי כלבים, מתבקשים ליצור קשר עם הווטרינר הרשותי, ד”ר רון ישראלי, לצורך וידוא מצב חיסון.
אנו מבקשים להעביר את המידע על האירוע למטיילים והנופשים באזור וביישובים הסמוכים, – אנא הישמרו ממגע עם בע”ח משוטטים.
הורים לילדים, מתבקשים לברר עם ילדיהם באם היה במגע עם בעלי חיים חשודים ולפנות ללשכת הבריאות בדחיפות.
משרד הבריאות, מזכיר שוב למי שננשך או נשרט על ידי בעל חיים, לשטוף באופן מיידי את האזור במים זורמים וסבון, לחטא בחומרי חיטוי ולגשת ללשכת הבריאות לבדוק האם יש צורך בקבלת טיפול מונע נגד כלבת.
עוד מידע רחב על כלבת.