Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

אהוד ברק נטע עץ ב’חורשת הנופלים’ בעיר לוד

0
0

אפי שטנצלר יו”ר קק”ל: “השאיפה שלנו, היא להפוך את מדינת ישראל לירוקה. מבצע הנטיעות של עצי יער שאינם צורכים מי השקיה הוא צורך חשוב ביותר למדינת ישראל ולבריאות תושביה.

ברק נטע עץ ב’חורשת הנופלים’ בעיר לוד

אהוד ברק שר הביטחון, המתמודד על ראשות ממשלת ישראל, התפנה היום (ט”ו בשבט) מעיסוקיו הביטחוניים והפוליטיים לקראת יום הבוחר מחר (ג’) והגיע בשעות הצהריים יחד עם יו”ר קק”ל אפי שטנצלר לחנוכת ’חורשת הנופלים בלוד’, לנטוע עץ במסגרת פרויקט ’עץ לכל תושב’ שיזמה קק”ל.

ברק ושטנצלר, נטעו עץ במסגרת פרויקט “עץ לכל תושב” שיזמה קק”ל בשיתוף המרכז לשלטון המקומי, במסגרתו יינטעו בארץ 7 מיליון עצי יער חסכוניים במים המתאימים לאקלים האזורי, במהלך השנים הבאות.

ההשנה חולקו כ-500 אלף שתילים בכ- 130 רשויות ברחבי הארץ.

לדברי אפי שטנצלר יו”ר קק”ל: “השאיפה שלנו, היא להפוך את מדינת ישראל לירוקה.

מבצע הנטיעות של עצי יער שאינם צורכים מי השקיה הוא צורך חשוב ביותר למדינת ישראל ולבריאות תושביה. לכן, קבענו לנטוע 7 מליון עצים. אני שמח, כי תושבי המדינה כולה נרתמו למשימה חשובה זו”.

תגובות
0
0



Exit mobile version