פיירברג-איכר; רא”ל יעלון, מהווה תוספת חשובה לחיים הציבוריים בכלל ובמסגרת מפלגת הליכוד בפרט. כפי שהבטחתי לו לפני שהצהיר על הליכתו לחיים הציבוריים, כי אני מתכוונת לעשות כל שביכולתי לסייע לו להיבחר
ראש העיר נתניה מרים פיירברג-איכר לבוגי יעלון; אנו נתגייס לסייע לך להיבחר לכנסת
ראש עיריית נתניה הגב’ מרים פיירברג-איכר נפגשה היום (ראשון) עם מר בוגי יעלון הרמטכ”ל לשעבר ומי שהצהיר באחרונה, כי בכוונתו להתמודד לכנסת במסגרת מפלגת הליכוד.
לכתב כאן נעים Kan-naim עיתון האינטרנט של כל המדינה, נודע כי ראש העירייה שהפעילה לחצים רבים על רא”ל במיל’ משה בוגי יעלון להתמודד בפריימריס של הליכוד נפגשה עימו, היום, כדי להצהיר בפניו, כי היא תעשה כל שהיא יכולה כדי לקדם את היבחרותו של מר יעלון במסגרת הרשימה הארצית של מועמדי הליכוד ל-כנסת ישראל.
ראש עיריית נתניה הגב’ מרים פיירברג-איכר; “רא”ל יעלון, מהווה תוספת חשובה לחיים הציבוריים בכלל ובמסגרת מפלגת הליכוד בפרט. כפי שהבטחתי לו לפני שהצהיר על הליכתו לחיים הציבוריים, כי אני מתכוונת לעשות כל שביכולתי לסייע לו להיבחר במסגרת התמודדותו בבחירות המקדימות (הפריימריס) ברשימת הליכוד”.
יעלון, אשר התרשם מהעיר ונופיה של נתניה, ביקש להודות לראש העירייה ודודו מימון יו”ר סניף “הליכוד” בעיר נתניה והמועמד לכנסת מטעם מחוז שרון על התמיכה החמה והבטיח להם, כי יהיה נציג נאמן של העיר בכנסת ובממשלה.