טכנולוגיות תקשורת

משרד התקשורת מעניק לראשונה בישראל רישיון לניסוי טלפוניה במתכונת VoBoC

0
0

שר התקשורת אריאל אטיאס: “אנו שואפים לעודד את התחרות בענף הסלולר טלפוניה על גבי רשת נתונים סלולרית ובכל האפשרויות הטכנולוגיות העומדות לרשותנו במטרה להגביר את התחרות ולהוזיל מחירים בעיקר במגזר הפרטי”
משרד התקשורת מעניק לראשונה בישראל רישיון לניסוי טלפוניה במתכונת VoBoC
משרד התקשורת מעניק לראשונה בישראל רישיון לניסוי טלפוניה במתכונת VoBoC

משרד התקשורת העניק לחברת Free Telecom רישיון מיוחד לעריכת ניסוי שיווקי למתן שירות טלפוניה פנים ארצי באמצעות שימוש בטכנולוגיה החדישה VoBoC – (Voice over Broadband over Cellular), העברת טלפוניה בפרוטוקול IP על גבי רשת נתונים של מפעיל סלולארי.

משתתף הניסוי, בעל מכשיר סלולארי מתאים, יבצע שיחות טלפון באמצעות תוכנת soft phone שתסופק לו ע”י בעל הרישיון לניסוי ותותקן במכשירו.

מטרת הניסוי הינה בדיקה של יכולות היישום, והמודלים התפעוליים והשיווקיים הכרוכים במתן שירות VoBoC.

תוצאות הניסוי יסייעו למשרד התקשורת לגבש מדיניותו ביחס לשירות VoBoC בתחום הנייד.

מדיניות זו הינה השלמה למדיניות VoB בתחום הנייח אשר אפשרה לחברות התקשורת להציע שירותי טלפונית IP על גבי חיבורי פס-רחב (ADSL וכבלים) של מפעילים פנים-ארציים נייחים בעלי תשתיות (“בזק” ו- “הוט טלקום”).

שר התקשורת אריאל אטיאס, אמר, כי; “אנו שואפים לעודד את התחרות בענף הסלולר טלפוניה על גבי רשת נתונים סלולרית ובכל האפשרויות הטכנולוגיות העומדות לרשותנו במטרה להגביר את התחרות ולהוזיל מחירים בעיקר במגזר הפרטי”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן