430_zarhanot_01.jpg
’איטומגן’, החלון האטום
’איטומגן’, החלון האטום לאלה שרוצים שקט נפשי כי הם לא סומכים על צה’ל, לא על האמריקאים ובקושי על עצמם.
החלון הזה הוא נגד גזים, להרכבה עצמית הוא מגדיל את עמידות החלון כנגד פגעי הדף. חברת ה’פי.וי.סי’ הישראלית פיתחה בימים אלה חלון חדשני ’איטומגן’ המציג פיתרון מהפכני לכאלה שאין להם ממ’ד בבית ומבקשים להפוך את החדר לאטום בפני גזים.
101X133_id=1319_02.bmp
כמו כן החלון החדש גם מגדיל באופן משמעותי ביותר את עמידות החלון כנגד פגעי הדף. חלון ’איטומגן’ המהפכני כולל לוח עשוי מחומר UPVC (חומר קשיח ועמיד במיוחד) המתחבר למשקוף החלון בעזרת שני עמודים טלסקופיים מתכוונים (להרכבה ידנית) ובעזרת ברגי פרפר הנסגרים בקלות בסיבוב ידני, המצמידים את לוח ה-UPVC לקיר הבית.
כמו כן, החלון מצויד בטבעת איטום העשויה מחומר העמיד לחומרים כימיים וכן בספוג אטימה הספוג (מותקן מסביב לחלון), מיוחד הפועל ומתנפח מעצמו לאחר ההתקנה לאטימה מושלמת בין הקיר לחלון.
חלונות ה’איטומגן’ ישווקו במידות של 75 X 75 ס”מ ועד 120 X 120 ס”מ ב– 5 מידות סטנדרט. מחיר לצרכן – 1070 שקלים לצרכן (ללא התקנה).
להתקנת החלון יש להזמין טכנאי אשר ימדוד את החלון ויקבע את הגודל המתאים וכן את צורת החיבור המומלצת.
החברה מתחייבת לספק את המוצר בפרק זמן של 7 ימים מיום ההזמנה כאשר היא מאפשרת להתקין את החלון ע”י מתקין מוסמך בעלות נוספות של כ-330 שקלים. כל המחירים כוללים מע”מ.
לפרטים והזמנות בטל. 900-709-700–1
מאת רונית קיטאי אתר “רינונים”.
Add Comment