Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

מרק פלפלים

0
0

מרק מיוחד וחגיגי, המוסיף צבע לארוחה, להגיש חם עם קרוטוני שום.

(המתכון מיועד ל-4 סועדים).

sope_pelpel_100_01.jpg

החומרים:

200 ג’ חמאה

5 פלפלים אדומים

5 פלפלים צהובים

2 בצלים גדולים

2 חבילות שמנת מתוקה (500 מ”ל)

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. חותכים את הפלפלים האדומים ובצל אחד לקוביות

2. ממיסים בסיר 100 גר’ חמאה, ומוסיפים את הבצל והפלפלים החתוכים. מאדים על אש בינונית עד שהירקות רכים.

3. מוסיפים חצי כוס מים ומרתיחים כ-15 דקות.

4. טוחנים הכול בבלנדר ומחזירים לאש. מוסיפים את השמנת (מיכל אחד) ומתבלים במלח ופלפל.

5. חוזרים על שלבים 1 עד 4, הפעם עם פלפלים צהובים.

6. כאשר שני המרקים מוכנים, מוזגים בו זמנית את שניהם לצלחות הגשה אישיות.

מוגש חם עם קרוטוני שום.

מובא באדיבות רשת “קפולסקי”.

תגובות
0
0



Exit mobile version