בריאות הציבור

הלל יפה-חדרה: בת 13 תרמה דמי הכיס לטובת מתנות לילדים המאושפזים בביה”ח

0
0

הילדה חדרה ערוסי, מהעיר בקה אל- גרבייה, החליטה לאסוף את דמי הכיס שלה ולתרום אותם לילדים שאושפזו במחלקת הילדים של המרכז הרפואי הלל יפה אשר אינם יכולים ליהנות כהלכה מהחופש הגדול ◄ ד”ר עדי קליין, מנהלת המחלקה: “יוזמה מבורכת ומחממת לב”.
הלל יפה-חדרה: בת 13 תרמה דמי הכיס לטובת מתנות לילדים המאושפזים בביה
הלל יפה-חדרה: בת 13 תרמה דמי הכיס לטובת מתנות לילדים המאושפזים בביה”ח

במחלקת הילדים של המרכז הרפואי “הלל יפה” בעיר חדרה, הופתעו היום שלישי, הילדים המאושפזים כאשר זכו לקבל מתנות שנתרמו על ידי ילדה בת 13, העונה לשם; חדרה ערוסי, תושבת באקה אל גרבייה, שהחליטה לתרום את דמי הכיס שלה לטובת הילדים שלא יכולים לנצל את החופש הגדול, אלא נדרשים להעבירו בין כותלי מחלקת הילדים מסיבות שונות.

היוזמה הברוכה ומחממת הלב זכתה לברכתה של ד”ר עדי קליין, מנהלת המחלקה, שאף הצטרפה אל הילדה חדרה בעת חלוקת המתנות לילדים ומשפחותיהם.

ד”ר עדי קליין; “העובדה שילדה בת 13 הגתה רעיון אצילי שכזה אינה ברורה מאליו ואני שמחה שבחרה לעשות זאת במחלקתנו,.

ד”ר קליין, הוסיפה; “זה נעים ומפתיע לראות ילידם עושים דברים כאלו בשביל ילדים בגילם. אנו מקבלים בברכה תמיד את כל המעוניינים להתנדב או לתרום עבורנו”.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן