את המטה הבחירות ינהל בן גבעת אולגה סנ”צ בדימוס עו”ד יצחק סבג ◄ גנדלמן, אישר שחברת מועצת העיר מהליכוד נציגת גבעת אולגה עוה”ד אתי מיימון, בחרה להצטרף לשורותיו ◄ טקס פתיחת מערכת הבחירות, יערך באולם “ארמון דוד” ב-13 באוגוסט
חדרה 1 של המועמד לראשות העיר צביקה גנדלמן חנכה את המטה המרכזי
בפני כ-200 תומכים נלהבים, נחנך אמש (ראשון) במרכז העיר חדרה, מטה הבחירות השני של המועמד לראשות העיר תת אלוף במיל. צביקה גנדלמן. בהרמת הכוסית החגיגית לכבוד המאורע, הצהיר גנדלמן, כי הוא יהיה האיש אשר יחזיר לעיר חדרה את כבודה, כפי שכבר הבטיח, עת הכריז רשמית על כניסתו למרוץ לראשות העיר.
אמש, גם התברר, כי שמה הרשמי של הרשימה עימה ירוץ צביקה גנדלמן נקבע להיות; “חדרה 1″. המועמד שהרגיש כחתן השמחה חשף ואישר את השמועה, כי חברת מועצת העיר מטעם הליכוד נציגת שכונת גבעת אולגה עורכת הדין אתי מיימון, בחרה להצטרף אל שורותיו, כפי שכבר עשה זאת חבר המועצה גיורא שחר.
את מטה הבחירות ינהל בן גבעת אולגה סגן ניצב בדימוס עו”ד יצחק סבג, איש ניהול מוכשר, מוערך ומקורב לרבים בעיר ובשכונות חדרה.
יצחק סבג
צוות הפעילים המורחב חובק את כל החוגים, כשבעיקר בולט חלקם של פעילי הליכוד ד”ר עדנה חידקל ממרכז הליכוד חבר מועצת העיר לשעבר אריה גמליאל מן הליכוד, וחברת מועצת העיר המכהנת עו”ד אתי מימון, וחבר הליכוד סא”ל במיל. איתן שמחוני ועוד.
כמו כן, הצטרפה ל”כוחותיו” של גנדלמן חברת מועצת העיר (העבודה) לשעבר הגב’ מורן שגב ואל”מ במיל. איציק ספיר אשר פיקד לא מכבר על מחנה מטכ”ל.
מסניף מפלגת העבודה, היו מזכיר סניף “העבודה” וחבר מועצת העיר לשעבר חנוך ששון, עם הוותיק חבר המועצה לשעבר ציון יונה.
כמו כן, בלטו בכירים מהמפלגות הדתיות ומ-“קדימה”.
ממטה “חדרה 1”, נמסר עוד, כי כל הפעילים הוזמנו לטקס ההשקה החגיגי של מערכת הבחירות, מעורר ההתעניינות, שיערך באולם “ארמון דוד” ב-13 באוגוסט בערב בהשתתפות מתוגברת של שרים וחברי כנסת.
שלישי מימין: סגן ניצב בדימוס עו”ד יצחק סבג, עו”ד אתי מיימון, תת אלוף במיל. צביקה גנדלמן, ד”ר עדנה חידקל, וחבר המועצה גיורא שחר