השופטת, אביבה טלמור בית המשפט השלום בעיר, קבעה בגזר הדין, כי בעלי העסק חייבים לסגור את העסק הלא חוקי. ביצוע צו הסגירה עוכב ב- 12 חודשים ממועד גזר הדין.
נתניה: בית המשפט ציווה לסגור את העסק “מעדני אביב” לממכר בשר חזיר
בית המשפט השלום בעיר נתניה, ציווה לסגור את העסק הלא חוקי של מעדני אביב חנות לממכר בשר חזיר מרח’ הרצל 23, נתניה (כיכר ציון), שזכורה כמי שחוללה עם פתיחתה התנגדות עזה בקרב הציבור הנתנייתי.
כזכור בתיק מספר 8026/07 (מדינת ישראל נגד מעדני אביב אוסבלנסקי) הוגש כתב אישום באשמת עבירות על חוק רישוי עסקים, נגד התאגיד ומנהל העסק ומנהליו.
השופטת, אביבה טלמור בית המשפט השלום בעיר, קבעה בגזר הדין, כי בעלי העסק חייבים לסגור את העסק הלא חוקי. ביצוע צו הסגירה עוכב ב-12 חודשים ממועד גזר הדין.
כמו כן, כנגד הנאשמים הוטל קנס כספי של 15,000 שקלים וכן הוטלו התחייבויות כספיות בסך כולל של 15,000 שקלים שלא לחזור ולבצע את העבירות בהם הורשעו.
Add Comment