לחם

לחמניות “מבולבלות” בדובדבנים

0
0

מנה אחרונה קלה ומהירה להכנה בעלת טעם מעניין.
החומרים:

500 גרם דובדבנים חמוצים
2 כפות סוכר
1 כוס מים
6 לחמניות
½ כוס שמנת
1 כוס חלב
3 ביצים
1 כף סוכר 1 כף חמאה או מרגרינה

אופן ההכנה:

לשטוף את הדובדבנים. להרתיח את המים ו 2 כפיות סוכר ולהוסיף את הדובדבנים.

לפרוס את הלחמניות ולטרוף עם השמנת, החלב, הביצים והסוכר. לחמם את החמאה על מחבת. לטגן את הפרוסות ולהוסיף את הדובדבנים.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן