לחם

פלצלך (לחמניות עם פרג ובצל)

0
0

לחמים
פלצלך (לחמניות עם פרג ובצל)

המצרכים:

3 כוסות קמח
25 גרם שמרים
1 כפית שטוחה מלח
1 כפית סוכר
1 ביצה
3 כפות שמן
1 בצל בינוני קצוץ
1 כף פרג
1/2 כוס מים פושרים

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את הביצה, שמן, מלח, הבצל והפרג, ומערבבים. מוסיפים את המים בהדרגה לשים עד שהבצק חלק וגמיש. מכסים במגבת ומשהים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
2. מחלקים את הבצק לכדורים, משטחים את הכדורים ומשהים לתפיחה נוספת. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות, למשך 10 דקות. מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 10 דקות נוספות.

ישור

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן