אור עקיבא | Or Akiva

אור עקיבא: החלה בניית מפעל מאיר את בייגל באזור התעשייה

0
0

ל”מאיר את בייגל” נתח שוק כמותי של למעלה מ-20%, והחברה מהווה השחקן השני בגודלו בשוק, לפני בייגלה אוסם, שוק הבייגלה בארץ מוערך בכ-95 מיליון שקל • ראש העיר, שמחה יוסיפוב; המפעל יעסיק כ-70 עובדים. אני שמח שהמפעל יעניק מקומות תעסוקה לתושבי אור עקיבא
אור עקיבא: החלה בניית מפעל מאיר את בייגל באזור התעשייה
אור עקיבא: החלה בניית מפעל מאיר את בייגל באזור התעשייה

חברת מאיר את בייגל תעשיות בע”מ, המייצרת ליצור מוצרי מאפה מלוחים, החלה בימים אלה בהקמתו של מפעל חדש לייצור מוצרי בייגלה ו-גריסיני באזור התעשייה של אור עקיבא. המפעל יועבר מהעיר רמת השרון והבנייה מוערכת בסכום של כ-10 מיליון שקלים.

“אנו מברכים את הנהלת “מאיר את בייגל” שבחרה באור עקיבא להקמת המפעל. בכך הם מצטרפים לשורה של מפעלים ויזמים שבחרו למקם את מפעלם אצלנו” – אמר ראש העיר, שמחה יוסיפוב ואמר, כי העירייה תמשיך לעודד מפעלים להשקיע בעיר אור עקיבא.

חברת מאיר את בייגל, מסרה, כי הקמת המפעל החדש הינו נדבך נוסף ומרכזי בתוך המיתוג החדש של מאיר את בייגל שבוצע לאחרונה וכלל בתוכו אריזות חדשות, מתיחת פנים ללוגו החברה וקמפיין פרסום רחב.

גלעד זילברברג, מנכ”ל ובעלי חברת “מאיר את בייגל” אומר; “זהו צעד מאד חשוב מבחינת המפעל ועובדיו. היתרון של מאיר את בייגל, הינו בידע ובניסיון שנרכש ב-45 שנות הפעילות, תוך שילוב טכנולוגיות עדכניות, חשיבה יצירתית ועדכנית המתואמת לדרישות הצרכנים”.

גלעד זילברברג

מפעל “מאיר את בייגל” נבנה על פי הסטנדרטים והתקנים המתקדמים ביותר בענף המזון ומותאם מראש עבור דרישות התקן והאיכות המחמירות ביותר ברמה העולמית.

מיום היווסדו (לפני 45 שנה) ממוקם מפעל “מאיר את בייגל” באזור התעשייה בעיר רמת השרון, אך המפעל אינו עונה עוד על צרכי הייצור ולכן, עלה הצורך לעבור למפעל חדש וגדול יותר.

המפעל יעסיק כ-70 עובדים. “אני שמח שהמפעל יעניק מקומות תעסוקה לתושבי אור עקיבא ויהווה עוגן כלכלי לתושבינו” – אמר ראש העיר שמחה יוסיפוב.

המפעל ייצר גם מוצרים חדשים בתחום חטיפי המאפה, שוק הצומח בקצבים גבוהים מאד בשנים האחרונות.

שוק הבייגלה בארץ מוערך בכ-95 מיליון שקל. ל”מאיר את בייגל” נתח שוק כמותי של למעלה מ-20%, והחברה מהווה את השחקן השני בגודלו בשוק, לפני בייגלה אוסם.

חברת “מאיר את בייגל” הוקמה בשנת 1962 תוך התמחות בייצור בייגלה וגריסיני. בשנת 1970 הפך המפעל לשחקן המוביל והאיכותי עם 25% נתח שוק בבייגלה ושליטה בשוק ה-גרסיני. בשנות ה-90 נכנסו לשוק שחקנים גדולים כמו; אסם ו-בייגל בייגל, המפעל נשחק, ובשנת 2000 ירד ל-2% נתח שוק בלבד ועמד על סף סגירה.

מאיר את בייגל

בשנת 2001 נרכש המפעל על ידי איש העסקים גלעד זילברברג, שהחליט להשאיר את שם המפעל, ומאז במהלך 6 השנים האחרונות המפעל נכנס לתהליך של עבודה קשה ומאומצת תוך תהליך הבראה.

כיום, מהווה החברה למעלה מ-20% (מנתוני סטור נקסט) מהשוק, מתוך מטרה להגיע ל-25% בשנת 2007.

המפעל החדש הושכר ממבני תעשייה בהסכם שכירות ארוך טווח, על בסיס בנייה ייעודית ל-10 שנים + אופציה לעוד 10 שנים.

מתחם המפעל משתרע על פני שטח של 6 דונם ו-3200 מ”ר בנוי והוא יושכר במחיר של 4.5 דולר למ”ר בממוצע.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן