אינטרנט חדשות

Nrg מעריב מהיכן יש לו האנרגיות הבלתי נלאות להמשיך ולשנות צורה כמו מוטציה

0
0

ב-Nrg מבטיחים אתר נוח וידידותי יותר לגולש, הן בעיצוב והן במבנה התוכני, אך גם מודים כי המלאכה לא הושלמה, אז לכל הרוחות, מי זה חשב ששינוי דרסטי שכזה הוא המתכון להצלחה? או להיות בר תחרות – עד שהתחלנו להתרגל ואפילו לחבב את Nrg מעריב במתכונת של עד אתמול
Nrg מעריב מהיכן יש לו האנרגיות הבלתי נלאות להמשיך ולשנות צורה כמו מוטציה
Nrg מעריב מהיכן יש לו האנרגיות הבלתי נלאות להמשיך ולשנות צורה כמו מוטציה

לא ברור מהיכן שואבים בעלי המניות של Nrg מעריב את האנרגיות הבלתי נלאות להמשיך ולשנות צורה כמו מוטציה אינטרנטית מאז עלה האתר הראשון שלהם לאוויר. דבר אחד ברור; במלחמה כמו במלחמה אחרי השינויים הדרמתיים ב-“וואי נט” (Ynet) הם לא יכולים להשתרך מאחור.

אבל לכל הרוחות, מי זה חשב ששינוי דרסטי שכזה הוא הוא המתכון להצלחה? או להיות בר תחרות – עד שהתחלנו להתרגל ואפילו לחבב את Nrg מעריב במתכונת של עד אתמול, הגיעה עורכת חדשה ומלאת מרץ, העונה לשם בירנית גורן, המגוללת את סיפור לילותיה האחרונים (שלושה חודשים עם מעט מדי שעות שינה), כדי לחולל את השינוי הנכסף. יש לי הפתעות בשבילך גברת בירנית מחכים לך עוד הרבה לילות ללא שינה, לאורר המוצר טרוט העיניים הזה שהגיח לאוויר העולם…

וכך מסבירה גב’ גורן; “האתר החדש אינו שונה רק בעיצוב – שנועד להפוך אותו נוח וידידותי יותר לגולש – אלא גם במבנה התוכני שלו: בחרנו לפשט את מודל הערוצים ולחלק את התוכן לפי תחומי העניין וקהלי הקוראים; העדפנו לפזר את הבאנרים כך שישאירו יותר מקום לתוכן; והרחבנו את שיתוף הפעולה עם כתבי העיתון המודפס, מקומוני זמן מעריב, ומגזיני קבוצת מעריב תוך התאמתם למדיום האינטרנטי”.

מה שהדהים אותי, מדוע העורכת הראשית מעלה “אתר לא מושלם”. נאמר בלמעלה ממחציתו שכן, כותבת בירנית; “המלאכה לא הושלמה. לדוגמה: מיקומם של המבזקים, אינו סופי, עמוד נתוני הבורסה ייבנה מחדש, לספורט יהיה בקרוב ערוץ סטטיסטיקות מעודכן…” – ואני אומר, לא היה באמת כדאי שתשלימי עוד 3 חודשי נדודי שינה למוצר פחות או “יותר מושלם”?!

זה לא מתאים לגב’ גורן החוזרת ארצה אחרי 6 שנים בהם עסקה בתחום ה-אינטרנט, באחרונה כעורכת ראשית בחטיבה המקוונת של קבוצת היימרקט הבריטית, שבבעלותה יותר מ-50 אתרים ו-100 מגזינים.

ייאמר מיד, החידוש היחיד הוא באתר -“nrg מעריב” הוא עלייתו בגירסת בטא. זה שהגולשים עדיין לא מבינים את משמעותו זה לא אומר שאין כאן נוסחה מצוינת ויעילה. חוץ מזה, הניסיון ל”אוורר” אותו לא עלה יפה. מבלי להיכנס לרמת התוכן שנראית סבירה ומעלה באמת אבל באמת בלי שחצנות אם היו נותנים לי רבע מהתקציב שהושקע באתר המתחדש nrg מעריב, הייתי גורם הבוקר הזה למישהו ב-Ynet להזיע ועוד איך.

היות וכפי שכותבת בירנית גורן, העורכת ראשית, כי “זוהי רק ההתחלה”, בואו נחזיק אצבעות ל-“nrg מעריב” באמת מכל הלב, רק כדי שהצרה הזאת הקרויה וואי נט לא תרים את האף, כמו אז כששלטה בימי הנייר והדפוס, כי בשני המקרים (של הגירסה בדפוס והאינטרנטית) מדובר היה על פריצת דרך נאה של מעריב שסופה היה רע ומר גם במאזני החברה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן