ד”ר חיים דוד: “כפי שיש נשים ששימוש בשיטות של הרפואה המשלימה כגון; שיאצו, רפלקסולוגיה ועיסוי מסייעות להלן להקל על תחושת הכאב, כך גם הסחת דעת היולדת בדמות מסך טלוויזיה רחב מימדים, מהווה נדבך נוסף ביצירת אווירה ביתית ורגועה ככל הניתן”.
המרכז הרפואי הלל יפה-חדרה הציב מסכי פלסמה בחדרי הלידה לרווחת היולדות ובני זוגן
תהליך הלידה הינו תהליך שעשוי לארוך מספר שעות לא מבוטל, ובמהלכו עוברת היולדת מגוון תחושות ורגישויות. בחדרי הלידה של המרכז הרפואי הלל יפה-חדרה, משתדלים בכל עת ליצור עבור היולדות אווירה ביתית ונעימה ככל הניתן על מנת להקל על תהליך הלידה. לטובת העניין, הוכנסו באחרונה, מסכי פלסמה חדישים לחלק מחדרי הלידה, מתוך מגמה לאפשר הסחת דעת נוסף עבור היולדת ובן זוגה מההליך הארוך שלה הלידה ואולי אפילו מכאבי צירי הלידה.
“את תחושת הכאב המלווה לצירי הלידה לא ניתן לבטל לחלוטין, גם בנטילת אפידורל” – מציין ד”ר חיים דוד, אחראי חדר לידה; “אך המיילדות שלנו משתדלות לסייע ל-יולדת בכל צורה אפשרית בנושא זה.
כפי שיש נשים ששימוש בשיטות של הרפואה המשלימה, כגון; שיאצו, רפלקסולוגיה ו-עיסוי מסייעות להלן להקל על תחושת הכאב, כך גם הסחת דעת של היולדת בהצבת מסך טלוויזיה רחב מימדים, מהווה נדבך נוסף ביצירת אווירה ביתית ורגועה ככל הניתן” – סיכם ד”ר דוד.
Add Comment