צבא | משטרה | ביטחון

האחריות לביקורת הגבולות במעברים בין ישראל לבין הרשות הפלסטינית תעבור לביצוע באמצעות אזרחים

0
0

מאיר שטרית שר הפנים; “ריכוז הפעילות במעברי הגבול בידי גורם אחד יבטיח שליטה מלאה על המעברים תוך שימוש באמצעים מתקדמים ביומטריים שהמשרד פועל במרץ ליישמם בתעודות הזהות והדרכונים”.
האחריות לביקורת הגבולות במעברים בין ישראל לבין הרשות הפלסטינית תעבור לביצוע באמצעות אזרחים
האחריות לביקורת הגבולות במעברים בין ישראל לבין הרשות הפלסטינית תעבור לביצוע באמצעות אזרחים

“בתחילת החודש הבא תעבור האחריות לביקורת הגבולות במעברים בין ישראל לבין הרשות הפלסטינית לביצוע באמצעות אזרחים”- כך הודיע היום שר הפנים, מאיר שטרית שהגיע לביקור במנהלת התיאום והקישור בארז.

השר שטרית, מנכ”ל משרדו מר אריה בר וראש מינהל האוכלוסין, מר יעקב גנות היו אורחיהם של אל”מ ניר פרס ראש מנהלת התיאום והקישור.

במהלך הביקור שמע השר סקירות נרחבות אודות פעילות המנהלת לשימור מרקם החיים והסיוע ההומניטארי הניתן לתושבי רצועת עזה.

בתום הסיור אמר השר שטרית; “יש להעביר את האחריות להפעלת כל המעברים של מדינת ישראל תחת רשות האוכלוסין, הגבולות וההגירה שתקום במשרד הפנים ותרכז את כל פעילות הכניסה, היציאה והשהייה במדינת ישראל”.

שר הפנים, הבהיר, כי; “ריכוז הפעילות במעברי הגבול בידי גורם אחד יבטיח שליטה מלאה על המעברים תוך שימוש באמצעים מתקדמים ביומטריים שהמשרד פועל במרץ ליישמם בתעודות הזהות והדרכונים”.

בצילום; שר הפנים, מאיר שטרית ומפקד מנהלת התיאום והקישור בארז אל”מ ניר פרס במהלך הביקור.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן