Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

שנה למרפאת שרונים הקהילתית אזורית של שירותי בריאות כללית בישובי עמק חפר

0
0

מנכ”ל משרד הרווחה והשירותים החברתיים, שכיבד בנוכחותו את האירוע, אמר, כי מדובר בשותפות ייחודית בין המועצה לשרותי בריאות כללית שמגלמת בתוכה שינוי תפיסה עקרוני באשר לדרך בה צריכים להראות שירותי בריאות במרחב הכפרי במאה ה-21.

שנה למרפאת שרונים הקהילתית אזורית של שירותי בריאות כללית בישובי עמק חפר

“תוך שנה עלה מספר הלקוחות במרפאה מ- 3,000 ל- 4,100. דבר המעיד יותר מכל על טיב ואיכות השירות שאנו נותנים” – דברים אלה אמרה מנהלת מרפאת שרונים, ד”ר טוני אמסטר בטקס במלאות שנה לפתיחת המרפאה הקהילתית אזורית של שירותי בריאות כללית במרכז הקניות אלון השרון בתחום עמק חפר.

צבי מאור מנהל מחוז שרון שומרון, שיבח את נחום איצקוביץ כשבהיותו ראש המועצה האזורית עמק חפר, ביחד עם מנהלת מדור הבריאות גלוריה רוט העלו את רעיון הקמת המרפאה האזורית ועשו כל מה שניתן כדי להפוך את החזון לעובדה.

עוד אמר, כי מדובר במתקן פונקציונאלי ויפה אשר נותן שירותי רפואה טובים יותר וזמינים יותר מאשר ניתנו קודם.

איצקוביץ, כיום, מנכ”ל משרד הרווחה והשירותים החברתיים, שכיבד בנוכחותו את האירוע, אמר, כי “מדובר בשותפות ייחודית בין המועצה לשרותי בריאות כללית שמגלמת בתוכה שינוי תפיסה עקרוני באשר לדרך בה צריכים להראות שירותי בריאות במרחב הכפרי במאה ה- 21”.

נחום איצקוביץ מנכ”ל משרד הרווחה וראש המועצה רני אידן

רני אידן ראש המועצה האזורית עמק חפר, אמר, כי הוא נוטל על עצמו את האתגר לקדם הקמת מרפאה אזורית נוספת לצפון מזרח עמק חפר ואמר, כי הוכחה נוספת להצלחת המרפאה היא הצטרפותם של לקוחות מהישוב כפר יונה ווהישוב פרדסיה.

עוד ברכו: מנהל מינהל חפר, ד”ר שמואל ריגלר ובשם לקוחות המרפאה – יוסי ברג.

תהליך המעבר למרפאה האזורית וסגירת המרפאות היישוביות נעשה בשיתוף הציבור ונציגי הישובים;

דינה פורמן, רותי קריצמן, עמית רונן, אירית פואה, יעל אנדרסון וזיוה טל.

תגובות
0
0



Exit mobile version