בין המרואיינים בסרט: יעקב פרי, שפרה הורן, פיליס גלזר, יוני דותן, אורנה אנג’ל – יוצרת הסדרה – נגה שילון החל במוצ”ש 2.2, 22:45, הפרק הראשון יעסוק במניעה, האם המספרים חייבים להיות כל כך גבוהים? האם אנחנו עושים כל שביכולתנו בכדי למנוע את המחלה?
סרטן: סדרה דוקומנטרית בת 2 פרקים “הקרב על הסרטן” ערוץ 10
העיתונאית נגה שילון, חלתה במחלת סרטן השד, לפני שלוש וחצי שנים ומן הרגע הראשון האמינה, שגם אם היא לא אשמה במחלתה, היא וודאי אחראית באיזה שהוא אופן. נגה (ערוץ 10) יצאה לבדוק האם המספרים חייבים גבוהים כל כך? 9,000 איש מתים מהמחלה בישראל מדי שנה, האם יש בעולם אוכלוסיה שאינה חולה במחלה? ומה מציע עולם הרפואה לחולי הסרטן בהווה ובעתיד? האם יבוא יום ואפשר יהיה לרפא את המחלה?
בין המרואיינים בסרט: יעקב פרי, ראש השב”כ, נשיא סלקום לשעבר ויו”ר בנק המזרחי וחברת בי קונטקט כיום.
הסופרת שפרה הורן, שזכתה במספר פרסים בהם פרסי זהב ופלטינה לכל ספריה, פרס ויצ”ו ישראל ופרס ראש הממשלה לשנת 2005.
הצעיר יוני דותן ,(26) שחלה במחלת סרטן כשהיה בסוף כתה ט’.
הגב’ פיליס גלזר, מחברת ספרי הבישול למומחית מספר אחת בארץ לבישול אורגני, אקולוגי וצמחוני ועל כן מכונה כוהנת המזון הבריא.
הגב’ אורנה אנג’ל חברת הכנסת ה-16 ופעילה פוליטית ישראלית לשעבר מנכ”ל החברה הממשלתית-עירונית “אוצר מפעלי ים”, המנהלת את נמל תל אביב. כיום היא סמנכ”לית בחברת “שיכון ובינוי”.
הפרק הראשון, עוסק במניעה, האם המספרים חייבים להיות כל כך גבוהים? האם אנחנו עושים כל שביכולתנו בכדי למנוע את המחלה?
הפרק השני, עוסק במחלה, בהתמודדות, בחולים שבחרו בדרכים אלטרנטיביות והאם אפשר יהיה לרפא את מחלת הסרטן?
• יוצרת הסדרה – נגה שילון
• בימוי – נגה שילון, נגה ביח
• הפקה – נ. שילון תקשורת בע”מ
Add Comment