Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

מתחת לאף…

0
0

מי שאחראי על התוכנית הזו הוא המאמן הידוע ויקו חדד והמראיין רז זהבי, פשוט פיספס מתחת לאף גם את הנקודה הזו, בראיון
יו”ר הנהלת מ.ס. אשדוד ג’קי בן זקן הביא למערכת הדקה ה-90 סקופ בראיון האישי שערך עם רז זהבי בעוד זה האחרון, אולי במודע או שלא במודע, שם לב לדברים האלה על מנת לא לקלקל את הראיון. הסקופ הוא בכך שישנו שחקן פעיל במ.ס. אשדוד ששותף יחד עם מר בן זקן בהחלטות מקצועיות שנוגעות בין השאר בהחלפת ומינוי מאמן.

103X133_zave_raz_01.jpg

נכון שמדובר באלון חזן ונכון שיתכן שההחלטות הם מקצועיות נכונות אולם מדובר בתקדים חדש בליגת העל. הדבר הזה קיים גם במועדון הבריזלאי פלמנגו ריו שם הכוכב רומריו, כשחקן פעיל מחליט יחד עם נשיא הקבוצה על מינוי מאמנים.

הבוקר שישי, 21.2.03, פורסם בידיעות אחרונות על כך שהכשרת המאמנים בארץ אינה קבילה במוסדות אופ”א. בין השאר, נכתב שתוכנית הההכשרה כוללת קורסים מיותרים. מי שאחראי על התוכנית הזו הוא המאמן הידוע ויקו חדד והמראיין רז זהבי, פשוט פיספס מתחת לאף גם את הנקודה הזו, בראיון עם חדד, היום.

אין ספק שהדבר היה ממש מתבקש לדיון והיה ראוי לשמוע את תגובתו של ויקו חדד על כך.

101X133_tabrize_02.jpg

בתוכנית ששודרה היום, היה כדאי לפתח דיון על נושא רוסלן לוברסקי וכפיר צוקול. המאמן גילי לנדאו, בהחלטה ממש שגויה, החליף את לוברסקי בצוקול במשחק ההפסד האחרון (בפ”ת) של מכבי נתניה, כאשר גם רמת המשחק שמפגין כפיר צוקול, בעונה הנוכחית אינה ברמה שמתבקשת משחקן בליגת העל.

יש כמובן צורך בהול לשאול כיצד מותח מאמן ביקורת כה גלויה על שחקן ועוד בשידור רדיו ואם כבר מדברים על המשחק, ראוי לציין, לחיוב את מערכת “הדקה ה-90” שהביאה למחרת המשחק לראיון גם את השופט תבריזי (שמתם לב, שהוא לא ישפוט השבת) ועוד הביאו לשידור גם את גילי לנדאו ואת מבקר השופטים, יום לאחר מכן.

תגובות
0
0



Exit mobile version