מאזני הצדק

פרופ’ דויטש ממכללת נתניה: למנות לעליון שופט שהתמחותו דיני מיסים – יו”ר לשכת עו”הד נגד

0
0

לדעתו של עוה”ד יורי גיא-רון לא מוצדק למנות לבית המשפט העליון אדם שעיקר התמחותו בדיני מיסים, ועדיף למנות אדם הבקיא במגוון תחומי הכלכלה • פרופ’ דויטש ביקר את נשיאת בית המשפט העליון דורית בייניש על עמדתה למקד את עבודת בית המשפט העליון בנושאים ציבוריים.
פרופ’ דויטש ממכללת נתניה: למנות לעליון שופט שהתמחותו דיני מיסים - יו
פרופ’ דויטש ממכללת נתניה: למנות לעליון שופט שהתמחותו דיני מיסים – יו”ר לשכת עו”הד נגד

המשנה לנשיא המכללה האקדמית נתניה ודיקן ביה”ס למשפטים פרופ’ סיני דויטש קורא למנות לבית המשפט העליון שופט שהתמחותו בדיני מיסים. בכנס לרגל הוצאת שני ספרים חדשים במיסוי מקרקעין של פרופ’ יצחק הדרי, מרצה בכיר בביה”ס למשפטים במכללה. פרופ’ דויטש, אמר, כי; “מזה 15 שנה אין שופט בעליון שהתמחותו בדיני מיסים”. הוא ביקר את נשיאת בית המשפט העליון דורית בייניש על עמדתה למקד את עבודת בית המשפט העליון בנושאים ציבוריים.

לעמדת פרופ’ דויטש התנגד יו”ר לשכת עוה”ד יורי גיא-רון שהוא גם חבר ועדת המינויים לשופטים. לדעתו לא מוצדק למנות לבית המשפט העליון אדם שעיקר התמחותו בדיני מיסים, ועדיף למנות אדם הבקיא במגוון תחומי הכלכלה.

בכנס גם נידונה סוגיית המותר והאסור בתכנון מס לגיטימי, נושא שזכה לניתוח נרחב בספריו החדשים של פרופ’ הדרי.

באירוע נכחו עו”ד רבים בהם פרופ’ יוסי גרוס, פנחס רובין, יהודה רווה, דן שינמן, משה ליפקה שהיה מנכ”ל מינהל מקרקעי ישראל ויחזקאל פלומין שהיה סגן שר האוצר.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן