מרים פיירברג: “עידן חדש לספורט בעיר נתניה ולכדורסל בפרט עם הגעתו של מר דיויד קולברן” ● המשקיע והבעלים החדש קולברן; “הכנתי קבוצה של משקיעים להביא לאליצור את כל המשאבים והידע לו תזדקק הקבוצה”.
ראש העיר נתניה: נקים עם המועצה להסדר הימורים בספורט ודיוויד קולברן היכל כדורסל
במסיבת עיתונאים שנערכה היום (חמישי) בהשתתפות ראש עיריית נתניה ונציגי קבוצת אליצור “ברק” נתניה, נפרסו התוכניות של העירייה והקבוצה לשנים הבאות. ראש עיריית נתניה, הגב’ מרים פיירברג-איכר, אמרה על מר דיוויד קולברן היום; “אני גאה בפרטנר החדש שלנו בעיר נתניה, מצאתי את מר קולברן יהודי ציוני וחם שבחר לבוא ולרכוש בית בנתניה ולהשקיע בקבוצת הכדורסל לרווחת הקהילה”.
בקשר להיכל הכדורסל נתניה, הוסיפה ראש העיר הגב’ פיירברג-איכר: “אני יכולה לבשר, כי מר גדעון בריקמן יו”ר המועצה להסדר ההימורים בספורט, הבטיח לי לסייע בבניית היכל ספורט מודרני בעיר. יחד עם דיוויד קולברן וה”ספורטוטו, נוכל סוף סוף להקים היכל ספורט ראוי בעיר נתניה”.
כמו–כן, התייחסה ראש העיר פיירברג-איכר, לתקציב הקבוצה; “אם בעזרת השם תעפיל הקבוצה בשנה הבאה לליגת העל נמצא את הדרך להוסיף ולסייע בקבוצה”.
מר ויקטור סרוסי, מחזיק תיק הספורט בעיריית נתניה, אמר היום; “אחרי הקיץ החם שהיה לנו ב”כדורגל החופים” מחכה לנו חורף חם עם קבוצת הכדורסל – אני ממש גאה על הצלחת המיתוג של העיר כ”בירת הספורט של ישראל”.
יו”ר הקבוצה מר צבי בלנקיטני, בחר להדגיש את החשיבות באיחוד קבוצות הנוער; “בכוונתו יחד עם עיריית נתניה לרכז את כל פעילות הכדורסל בגילאי הילדים והנוער תחת גג אחד המשותף לעירייה ולמועדון אליצור”.
מר דיויד קולברן, סיפר במסיבת העיתונאים על היכרותו עם העיר נתניה; “הגענו לאולפן עקיבא ורצינו למצוא בית סמוך לחוף הים וכך רכשנו בית בשכונת רמת פולג. באחד התפילות שלי בבית הכנסת, פנו אלי והתעניינו אצלי האם ארצה לקחת חלק בקבוצת “אליצור נתניה”. מצאתי את צביקה בלנקיטני, אדם מדהים והקבוצה הפכה לי למשפחה”.
על הקבוצה, הוסיף, דיוויד קולברן, כי; “אנחנו מתכננים קבוצה שתהיה קבוצה חכמה, שתדע לעשות את המקסימום האפשרי בצורה היעילה ביותר תוך ניצול כל המרכיבים של הקבוצה. בספורט לא תמיד כסף עושה את העבודה, צריך גם אנשים וצריך תשוקה למשחק ואת כל זה מצאתי ב”אליצור נתניה…”.
על קבוצת המשקיעים שבה הוא חבר, סיפר קולברן; “הכנתי קבוצה של משקיעים להביא משאבים וידע מקצועי לקבוצה. אנחנו עובדים עם העירייה על הקמת היכל כדורסל ראוי לקבוצה שיהווה לפני הכל ביזנס מוצלח ומקור כספי שיוכל לתמוך בקבוצה”.
_________
בתמונה משמאל לימין – המשקיע מר דיויד קולברן, ראש העיר הגב’ מרים פיירברג-איכר, יו”ר אליצור נתניה מר צבי בלנקיטני, מר מוטי שעיבי וחבר מועצת העיר מר ויקטור סרוסי
Add Comment