Site icon כאן ישראל | kanisrael | כאן נעים | kan-naim

למשפחת יונה נכסים ברומניה בשווי 280 מיליון דולר ואנו מתכוונים לשים ידינו עליהם

0
0

– ציינו חבר הפרלמנת הרומני, נתי מאיר ומנהל מטה המאבק הארצי, עופר רפפורט, המקדמים מהלך לחילוט נכסי הקבלן בועז יונה ברומניה לטובת הנפגעים ● מס’ המשפחות ללא כל ערבויות לפחות כ-500 ● שווי הנכסים מוערך בסכום של כ-280,000,000 $ דולרים

למשפחת יונה נכסים ברומניה בשווי 280 מיליון דולר ואנו מתכוונים לשים ידינו עליהם

חבר הפרלמנט הרומניה, ישראלי לשעבר, נתי מאיר, מקדם את הצעת חוק ע”ש “בועז יונה” בפרלמנט ברומני. עיקר החוק לדבריו של מאיר, הינו; “במידה וייזם ו\או הקבלן ו\או המשקיע אשר יורשע בארץ מוצאו ויוכח שהכספים המושקעים ברומניה, הינם כתוצאה מרווח שלא ביושר, מרמה ו\או כל פעילות עבריינית אחרת אזי, רכושו ו\או הכספים שנמצאים בבנקים הרומניים יחולטו”. בהמשך לפעולת חילוט הנכסים, הנפגעים יוכלו להגיש תביעה בבית המשפט המוסמך ברומניה, להוכיח את חובם ולקבל את כספם חזרה מבית המשפט המוסמך ו\או לחלופין ממדינת רומניה.

עופר רפפורט (30), תושב כפר יונה, מנכ”ל אתר אינטרנט וסמנכ”ל “ג’רוזלם פוסט” מובטל בעקבות הפרשה זה כמה שבועות רכש את הדירה מחברת “חפציבה” בדצמבר 2006, אחרי נישואיו, מסר לכתב פורטל Kan-naim.co.il, כי; “במידה והחוק יעבור, הדבר יכול להוות נקודת מפנה הפעילות במאבק “נפגעי חפציבה”.

כמו כן, מוסיף, רפפורט: “על פי נתוני שלמה שחר, המשמש הכונס הנכסים הרשמי, סכומים ששולמו על ידי דיירים “נפגעי חפציבה”, ללא ערבויות, עומד על כ-316,000,000 שקלים ומספר המשפחות ללא כל ערבויות עומד על לפחות כ-500″.

בתאריך 13.9.2007, צפוי להתקיים דיון מתקדם בפרלמנט הרומני בעניין חוק; “בועז יונה” אותו מוביל חבר הפרלמנט הרומני, נתי מאיר. על “נפגעי חפציבה” להעביר את הפרטים הרלוונטיים ביומיים הקרובים עד לתאריך 11.9.2007.

כל אזרח הרואה עצמו נפגע מקריסת חפציבה או מפעולות לא חוקיות לכאורה של חפציבה והעומדים בראשה, מתבקש לשלוח את פרטיו בצירוף מסמכים – המעידים על כך עד לתאריך 11.9.2007 לפי הכללים הבאים;

1. מילוי טופס “נפגעי חפציבה”. לחצו כאן על מנת להכנס לטופס או הכנסו לאתר; www.livepr.co.il ולחצו על הקישור; “טופס נפגעי חפציבה”.

2. בנוסף, שלחו תמצית המקרה לאחד המקורות הבאים;

1. מייל עם ציון הפרטים הרלוונטיים והעתקים נדרשים מצורפים לכתובת מייל; ofer.mate@gmail.com

2. בפקס ללשכתו של עו”ד איתן לפידות – נציגו של חבר הפרלמנט הרומני, נתי מאיר לפקס מספר; 04-8520632.

תגובות
0
0



Exit mobile version