בשרים | Meats

עוף בתפוחים מהיר

0
0

המתכון לגברים הבודדים, או הגרושים, המארחים את הילדים, קל וטעים, חגיגי ועסיסי. לא להיבהל, התוצאה הסופית מאד טעימה גם לשמרנים
עוף בתפוחים מהיר
עוף בתפוחים לגברים בודדים, או גרושים, המארחים את הילדים

עוף הוא סוג של בשר למאכל, שמקורו בתרנגולת. בשר העוף נחשב לדל בשומן, קל להכנה, ואינו דורש עיבוד מיוחד(כמו יישון בבשר בקר).הכרעיים הם השוק והירך ביחד, לשוק בשר עסיסי כמעט ללא שומן עודף והירך היא חלק שמן יחסית המתאים בעיקר לתבשילי קדרה ולצלייה על הגריל

חומרים:

1 שקית קוקי (שקית ניילון מיוחדת לאפיה)
4 עד 5 תפוחי עץ מכל זן שהוא
4 כרעיים של עוף עם העור
6 כפות גדושות חרדל
3 כפות גדושות דבש
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כוס יין חצי יבש או יבש (רצוי אדום)
תבנית אלומיניום
תנור אפיה או טוסטר אובן

אופן ההכנה:

לשטוף את התפוחים ולחתוך לפרוסות, לפזר חלק מהתפוחים על התבנית, עליהם להניח את כרעי העוף, לדקור את העוף עם סכין שפיצית (כדי שהרוטב יחדור).

את שאר התפוחים לפזר בתבנית בינות העוף

הרוטב:

לערבב החרדל עם הדבש עד לקבלת מרקם אחיד, להוסיף את היין ולבחוש, ואת הפלפל השחור גם לערבב בתוך הרוטב.

לצקת חצי מכמות הרוטב על העוף, לשים בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות, מידי פעם לבדוק ולצקת עוד רוטב.

זמן ההכנה: 10 דקות

משך האפיה: כשעתיים.
תוספת מתאימה: אורז

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

רמיקסים לחגיגת יום העצמאות 77

דילוג לתוכן