הציעה להתאחדות ולגיא לוי להטיס במיוחד את שכטר ביום שלישי, כאשר המועדון ישא בעלויות הטיסה, בשל משחקה החשוב ביום שני מול הפועל תל אביב אולם המאמן, גיא לוי השיב בשלילה.
מכבי נתניה זועמת על מאמן הנבחרת האולימפית גיא לוי אינו רוצה לשחרר את איתי שכטר
מכבי נתניה ומאמנה ראובן עטר זועמים ורותחים על מאמן הנבחרת האולימפית גיא לוי, לאחר שזה האחרון פרסם היום (שישי) את הסגל למשחקי הידידות של הנבחרת הצעירה בטורניר באוקראינה.
לוי, הזמין את איתי שכטר שחקנה של מכבי נתניה, למרות פניות חוזרות ונשנות של הנהלת המועדון ושל מאמן הקבוצה, ראובן עטר, לשחרר אותו מהמסע לאוקראינה וזאת בשל משחק הבכורה של מכבי נתניה העונה בליגת העל, ביום שני הקרוב מול הפועל תל אביב.
מכבי נתניה הציעה להתאחדות ולגיא לוי להטיס במיוחד את שכטר ביום שלישי, כאשר המועדון ישא בעלויות הטיסה, אולם המאמן, גיא לוי השיב בשלילה.
“אנו מאמינים – כתבו אנשי נתניה, כי “בנבחרת צריכים לשחק השחקנים הטובים בארץ ולא יתכן שבקבוצת מכבי נתניה בוחרים את הטוב ביותר בגילו, כאשר לוי בוחר לא להזמין את שני שחקני הפועל, רמי דואני ודני בונדר, שהם שחקני הרכב בקבוצה ובוחר לזמן את ביבראס נתכו ,שהוא שחקן מחליף של הפועל תל אביב.
אנו מצרים, מאוכזבים וכועסים מהחלטתו של לוי, ורואים בהחלטה כלא הגיונית” – טענו בהנהלת מועדון מכבי נתניה.
המשך יבוא.