בריאות הציבור

מינויים ב”הלל יפה”: ד”ר קליין, מנהלת מח’ הילדים וד”ר נכטיגל, מנהלת מכון הרנטגן

0
0

ד”ר אליסיה נכטיגל; מתמחה ברדיולוגיה של העצם ומרצה בתחום זה לסטודנטים בפקולטה לרפואה של הטכניון בחיפה ■ ד”ר עדי קליין, מדריכה ומנחה מקצועית של סטודנטים בפקולטה לרפואה של הטכניון וחברה בוועדה לאתיקה רפואית של הטכניון.
מינויים ב
מינויים ב”הלל יפה”: ד”ר קליין, מנהלת מח’ הילדים וד”ר נכטיגל, מנהלת מכון הרנטגן

המרכז הרפואי הלל יפה בעיר חדרה, התחדש לאחרונה בשתי מנהלות חדשות, למחלקת הילדים ולמכון הדימות (רנטגן); ד”ר עדי קליין, שמונתה כמנהלת מחלקת הילדים, וד”ר אליסיה נכטיגל, מנהלת מכון הדימות.

ד”ר נכטיגל שמונתה למנהלת מכון הדימות, היא בת 52, נשואה + 2. למדה רפואה באוניברסיטה העברית בעיר ירושלים. התמחתה ברדיולוגיה אבחנתית במרכז הרפואי הכרמל בעיר חיפה ולאחר מכן שימשה כרופאה בכירה בתחום הרדיולוגיה במכון הדימות של “שירותי בריאות מכבי” בחיפה.

בשנת 1992 החלה ד”ר נכטיגל, לעבוד במכון הדימות (רנטגן) של בית החולים רמב”ם בחיפה, שם שימשה כסגנית מנהלת המחלקה ב-7 שנים האחרונות.

ד”ר נכטיגל, מתמחה ברדיולוגיה של העצם ומרצה בתחום זה לסטודנטים בפקולטה לרפואה של הטכניון בחיפה. היא משמשת כבוחנת בתחום הרדיולוגיה מטעם המועצה המדעית של ההסתדרות הרפואית בישראל.

ד”ר עדי קליין, שמונתה למנהלת מחלקת הילדים, היא בת 38, נשואה + 3. בוגרת לימודי רפואה בפקולטה לרפואה של הטכניון בחיפה.

ד”ר אליסיה נכטיגל, מנהלת מכון הדימות (רנטגן), הלל יפה חדרה.

התמחתה ברפואת ילדים בבית החולים רמב”ם בחיפה ולאחר מכן שימשה כמנהלת מיון ילדים בבית החולים כרמל בחיפה.

בשנת 2004 החלה ד”ר קליין, לעבוד במחלקת הילדים של המרכז הרפואי הלל יפה, בתחילה כרופאה בכירה ואחראית מרפאת ילדים במרפאות החוץ של המרכז הרפואי ואח”כ כסגנית מנהל המחלקה.

בתחילת שנת 2006 הפכה למנהלת בפועל של מחלקת הילדים ב”הלל יפה” בעיר חדרה.

ביולי 2006, נסעה להשתלמות ברפואה דחופה בבית החולים לילדים בטורונטו, קנדה, חזרה לאחר שנה, ועתה קיבלה את ניהול מחלקת הילדים באופן רשמי.

ד”ר קליין, משמשת כמדריכה ומנחה מקצועית של סטודנטים בפקולטה לרפואה של הטכניון בעיר חיפה וחברה בוועדה לאתיקה רפואית של הטכניון. השנה מסיימת לימודי תואר שני במנהל מערכות בריאות באוניברסיטת חיפה.

0
0



אודות הכותב

כתב כאן ישראל

כתב כאן ישראל | כאן נעים, הוא חבר מערכת ו/או מידע שהובא / נשלח על ידי פרטיים ואו מוסדות ואו על ידי כותב שבחר להישאר בעילום שם ונבדק לפני פרסומו על ידי מערכת האתר. פניות בדואר האלקטרוני אל כתב אתר כאן נעים: kanisrael2018@gmail.com

Add Comment

Click here to post a comment

אתר זו עושה שימוש ב-Akismet כדי לסנן תגובות זבל. פרטים נוספים אודות איך המידע מהתגובה שלך יעובד.

ברכת ראש הממשלה ליום העצמאות ה-77 למדינה

ארכיון כתבות ‘כאן ישראל’

פתיחת חגיגות יום העצמאות ה77 בהר הרצל

תפילה ליום העצמאות ה-77 תשפ”ה

חגיגה ישראלית – מוסיקה ליום העצמאות ה- 77

דילוג לתוכן