hadsot_003.jpg
nesauon_pigoa_meiser_00.jpg
היום (א’) בשעות הצהריים סוכל בהצלחה, פיגוע התאבדות ליד קיבוץ מצר.
סמוך למחצבות “ורד” שליד קיבוץ מצר, שנמצא על קו התפר מצפון לטול כרם, בשטח הפתוח הבחין סיור של משמר הגבול במכונית חשודה הורה לנהג לעצור לבדיקה, שבה ישבו 2 פלשתינאים.
כאשר נדרשו השניים, לעצור את רכבם, משעוררו את חשדם של אנשי מג”ב, אירעה לפתע התפצצות אדירה במכונית שני הפלשתינאים נהרגו.
לאנשי כוח משמר הגבול אין נפגעים.
430_metzer_10-11-02.jpg
דובר מג”ב מסר, כי ככל הנראה מדובר במחבלים מתאבדים שניסו לחצות את הקו הירוק לתוך ישראל כדי לבצע פיגוע. המחבלים נשאו עימם חגורת נפץ ומטען חבלה. לא היו נפגעים ישראלים באירוע.
מקור בטחוני, מסר, כי שני המחבלים ייצאו משכם, וכי היה מידע מוקדם על השניים ושבכוונתם לבצע פיגוע בישראל. המידע הממוקד הזניק כבר הבוקר כוחות גדולים של אנשי מג”ב שהתפרסו באזור שליד קיבוץ מיצר וקיבוץ ברקאי. פיגוע כפול נמנע היום.
פיגועים באזור מבית ליד עד עתלית
יום ב’ 15:50 | 10.11.02
עוד בנושא הפיגוע במצר:
ואלה הרוגי הפיגוע בקיבוץ מצר
הובאו למנוחות רויטל ושני בניה מתן ונועם
אבי אוחיון הכאב והשכול
ראש הממשלה אריאל שרון, הורה בעקבות הפיגוע הרצחני בקיבוץ מצר, לשדרג את כלי הנשק שבידי תושבי מרחב התפר
הובאו למנוחות עולמים שניים מנרצחי הפיגוע בקיבוץ מצר.
5 הרוגים בפיגוע ירי שאירע הלילה (א’) בקיבוץ מצר. אם ושני ילדיה בני 4 ו-5, אשה וגבר נוספים